ONLINESTUDIES

Se masterprogram i Informationsteknologi på internet i Sydamerika 2021

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.

Informationsteknik innebär att man använder eller studerar system såsom datorer som lagrar, skickar och hämtar information. Ett IT-program kan omfatta en mängd olika ämnen, inklusive programmering, programvara och databaser.

Sydamerika Det gränsar i väster av Stilla havet och i norr och öster av Atlanten, Nordamerika och det karibiska havet ligger i nordväst. Den innehåller tolv suveräna stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela - och två icke-statliga områden - Franska Guyana, ett utomeuropeiskt territorium Frankrike, och Falklandsöarna , ett brittiskt territorium. Utöver detta, kan Trinidad och Tobago och theABC öar i Nederländerna också betraktas som en del av Sydamerika.

Be om information i topp Masterprogram i Informationsteknologi nätbaserat i Sydamerika 2021

2 Resultat i Informationsteknologi, Sydamerika Filter

Master i Big Data tillämpad på marknadsföring

ESPM – Brasil
Magisterexamen
<
Deltid
<
4 terminer
Portugisiska
Internet

Med perspektivet att förbättra läsningen av affärsmiljön baseras programmet på en metod som kräver att deltagarna utvecklar och tillämpar metoder och strategiska åtgärder i de ...

Läs mer

Master i informationssystem, Nämnande i Business Intelligence och Big Data Analytics (Big Data and Business Analytics)

IMF Institución Académica Ecuador
Magisterexamen
<
Deltid
Spansk
Internet

Master i informationssystem, nämnt i business intelligence och big data analytics (Big Data) syftar till att utveckla och kombinera kompetenser för användbarhet av teknik, ino ...

Läs mer