ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i Informationsteknologi i Sydafrika nätbaserade 2021

De som är intresserade av att ta en masterexamen har en mängd olika alternativ. Denna examen tar man vanligtvis efter att man tagit en kandidatexamen, och finns inom många olika ämnesområden. Varje program varierar från skola till skola.

Området informationsteknik fokuserar på att skapa, lagra, skicka, bearbeta och hämta elektroniska data. Studier kan lära studenterna om olika typer av applikationer samt vissa färdigheter såsom programmering.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

Kontakta universitet Topp Masterprogram i Informationsteknologi i Sydafrika Nätbaserad 2021

2 Resultat i Informationsteknologi, Sydafrika Filter

Magisterexamen i informations- och kommunikationsteknik

University of Johannesburg
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Syftet med MEd (informations- och kommunikationsteknik) är att studenter ska förvärva, stärka och fördjupa specialiserad avancerad teoretisk kunskap om IKT i utbildningsmiljöe ...

Läs mer

Magister i Informationsteknologi

Mind Development Academy
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Programmet för Master of Information Technology (MS, MIT) är att ge eleverna de tekniska principerna för informationsteknik och det affärssammanhang där informationstekniska b ...

Läs mer