ONLINESTUDIES

Se alla Masterexamina i Informationsteknologi i Schweiz Nätbaserat 2021

De som är intresserade av att ta en masterexamen har en mängd olika alternativ. Denna examen tar man vanligtvis efter att man tagit en kandidatexamen, och finns inom många olika ämnesområden. Varje program varierar från skola till skola.

På informationstekniska studieprogram kan studenter utforska olika typer av tekniska tillämpningar och det sätt på vilket information skapas, utbyts och lagras. Studenterna får lära sig att skriva kod och kan utforska områden som informationssäkerhet, programvara, systemdesign och databaser.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Be om information Topp masterprogrammen i Informationsteknologi i Schweiz Online 2021

2 Resultat i Informationsteknologi, Schweiz Filter

Magisterexamen i Information & kommunikationsteknik management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 månader
Engelska
Internet

Master (MBA) i informations- och kommunikationsteknik Technology Management kurs är utformad för studenter som vill bli ledande inom IT-branschen.

Läs mer

Nätet Master of Science i informationsteknik

Boutique Universities Consortium
Magisterexamen
Sep 2021
<
Deltid
Engelska
Internet

University of the Potomac är rankad # 2 i USA för "Small Högskolor som kostar minst men dra mest Resultat" enligt The Street, finanstidskriften. Potomac erbjuder hela MBA läro ...

Läs mer