ONLINESTUDIES

Jämför Forskarstudier i Informationsteknologi i Irland nätbaserade 2021

En masterexamen är en akademiskt examen som ger studenterna en djupgående och högspecialiserad utbildning inom det område de valt. Att ta denna examen kan leda till förbättrade jobbutsikter tack vare den kunskap och erfarenhet man får inom sitt valda område.

På informationstekniska studieprogram kan studenter utforska olika typer av tekniska tillämpningar och det sätt på vilket information skapas, utbyts och lagras. Studenterna får lära sig att skriva kod och kan utforska områden som informationssäkerhet, programvara, systemdesign och databaser.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

Kontakta universitet Bästa Masterexamina i Informationsteknologi i Irland Online 2021

2 Resultat i Informationsteknologi, Irland Filter

Examen diplom / MSc i förvaltning av internetföretag system

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
MSc
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Onlineprogrammet för hantering av Internet Enterprise Systems utvecklar elevens kunskaper och färdigheter inom områdena Cloud Computing och Social Networking, så att de kan ha ...

Läs mer

Modul på nivån på forskarnivå

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
Magisterexamen
<
Deltid
Engelska
Internet

Som en student på grundnivå studerar du Masters nivå (nivå 9 på den nationella ramen för kvalifikationer) moduler för personlig prestation eller kontinuerlig yrkesutveckling ( ...

Läs mer