close

Filter

Visa resultat

Sök bland 2 Masterprogram i Gröna studier Online

Varje år driver tusentals studenter i länder runt om i världen magisterexamen. Denna typ av program kan ta ett eller två år att slutföra, och skulle visa att en student har uppnått behärskning inom ett visst område. Om du är intresserad av att tjäna en magisterexamen finns det en mängd alternativ där ute. Vad är en Master i gröna studier? Detta program kan fokusera på allt från… Läs mer

Varje år driver tusentals studenter i länder runt om i världen magisterexamen. Denna typ av program kan ta ett eller två år att slutföra, och skulle visa att en student har uppnått behärskning inom ett visst område. Om du är intresserad av att tjäna en magisterexamen finns det en mängd alternativ där ute.

Vad är en Master i gröna studier? Detta program kan fokusera på allt från offentlig politik till solpaneldesign. Du kanske kan lära dig om ett brett utbud av ämnen som är relaterade till bevarande, inklusive förnybar energi, återvinning, solkraft, biobränslen och minskning av koldioxidutsläppen. Vissa gröna studier omfattar också utbildning i ledarskap, ledning eller administration som hjälper dig att förbereda dig för framtida karriär inom detta område. Ibland kräver en masterprogram varje elev att slutföra en avhandling innan hon examineras.

Ett magisterprogram i gröna studier kan ofta hjälpa dig att skärpa dina färdigheter inom forskning, kritiskt tänkande, analys och kommunikation. Dessa färdigheter kan vägleda dig i ledarpositioner och gynna dig i ditt personliga liv. Du kanske också kan fördjupa din kunskap om grön teknik.

Studenter som du är ofta oroade över de potentiella kostnaderna för en magisterexamen. Du bör vara säker på att göra din forskning grundligt för att lära dig om utgifter som undervisning, avgifter och böcker, som varierar beroende på vilken skola du är närvarande.

Många karriärer kan vara tillgängliga för dig efter att du avslutat en magisterexamen i gröna studier. Du kanske till exempel kan arbeta för företag inom förnybar energi, statliga myndigheter eller ideella organisationer. Potentiella jobbtitel inkluderar miljökonsult, chef och energispecialist. Om du vill kan du starta ditt eget företag med verksamhet inom förnybar energi.

Om du är redo att fortsätta med en magisterexamen i gröna studier finns en rad olika program tillgängliga lokalt, online och runt om i världen. För att komma igång är allt du behöver göra att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Ferrara - Department of Economics
Ferrara, Italien

Avancerad examen i ekonomi, ledning och policyer för globala utmaningar avslutas vanligtvis under två år efter att ha tjänat 120 högskolepoäng. Studenter väljer sin läroplan u ... +

Avancerad examen i ekonomi, ledning och policyer för globala utmaningar avslutas vanligtvis under två år efter att ha tjänat 120 högskolepoäng. Studenter väljer sin läroplan under det första året. Det finns två läroplaner som erbjuds studenter som anmäler sig till det första året för ekonomi, marknader och ledning under 2019/2020: 1. SMF i internationella marknader; 2. Grön ekonomi och hållbarhet. -
Magisterexamen Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Behärskar den tekniska kunskap som krävs för att starta eller vidare din karriär inom solenergi.

Behärskar den tekniska kunskap som krävs för att starta eller vidare din karriär inom solenergi. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här