ONLINESTUDIES

Hitta Masterexamina i Elektronik i Finland på internet 2021

En masterexamen är en akademiskt examen som erbjuds vid många universitet och högskolor, antingen på campus eller som nätbaserade studier eller genom distansutbildningsprogram. Att ta denna avancerade examen kan ge studenterna större förståelse för sitt ämne och ökad erfarenhet inom sitt intresseområde.

Studier i elektronik fokuserar på utformning av system och kretskort. Elektrisk energi är en huvudkomponent men ämnesområdet inkorporerar också andra områden såsom kemi, matematik och fysik. Studenter kan få möjlighet att fördjupa sig inom områden såsom elektronik och digital medieteknik.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Kontakta skolor Mest populära Masterexamina i Elektronik i Finland Nätbaserat 2021

1 Resultat i Elektronik, Finland Filter

Masterexamen i teknik (MEng), Printed Intelligence

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Magisterexamen
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

I magisterprogrammet ska studenten bekanta sig med design och tillämpning av tryckt intelligens. Den tryckta tekniken används inom fler och fler områden, såsom konstruktion, f ...

Läs mer