Keystone logo

17 Online Master Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Master Program i Ekonomistyrning

När folk börjar på deras akademiska resa, kan de ha ett mål att få en online magisterexamen. Detta kan hjälpa dem att uppnå en högre betalande och mer prestigefyllda karriär i branschen. Människor som har tjänat sin magisterexamen är ofta på god väg att uppnå doktorsexamen.

Vad är en online Master i Financial Management? Denna övre nivå grad tillåter eleverna att undersöka möjligheterna inom finansiering genom att ge dem kritiska färdigheter i beslutsfattande, problemlösning och organisation. Ämnen som kan omfattas är skatt förberedelse, finansiell analys, undersökning bedrägeri, ledande redovisning och operationell revision. Eleverna brukar kunna tillämpa dessa kunskaper och färdigheter till en karriär efter cirka två till tre år.

Akademiker i en ekonomisk förvaltning masterprogrammet är vanligtvis kunna tjäna en högre nivå jobb, och deras positioner ofta betalar mer än de som har grundutbildningsprogram grader.Dessutom magisterexamen innehavare har oftast många fler lediga för dem.

När man jämför blivande institutioner studier ska eleverna jämföra kostnaden för undervisning innan de bestämmer sig till ett program. Undervisning kostnader kan variera beroende på platsen i skolan, samt hur länge programmet varar.

När eleverna har tagit examen programmet, kan de vara berättigade att erhålla en position i den ekonomiska förvaltningen övre nivå i lokala företag eller internationella företag. Inte bara är de kunna hantera allmänna affärs uppgifter, men de har fått omfattande utbildning i ett specialiserat område för ekonomisk förvaltning. Utexaminerade kan välja att driva positioner som konto, skatterevisor, finansiell planerare och bedrägeri examinator.

Blivande studenter som söker en online-program i den ekonomiska förvaltningen kan uppskatta den flexibilitet som onlinekurser kan erbjuda.För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.