46 Online Deltid Master Program i Datavetenskap 2024

Online Deltid Master Program i Datavetenskap 2024Filter
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få en Master of Applied Data Science online från UNC-Chapel Hill. Bygg upp den tekniska expertisen och den verkliga erfarenheten för att främja din datavetenskapskarriär och påverka livet i North Carolina och utanför.

    • Berkeley, Amerikas förenta stater

    Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Tjäna din magisterexamen i datavetenskap online från UC Berkeley School of Information 20 månader; inga GRE-poäng krävs. Främja din datavetenskapskarriär och dra nytta av UC Berkeleys starka band till Bay Area och Silicon Valley.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Scranton, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bli en revisor med expertfokus på dataanalys i University of Scrantons online, AACSB-ackrediterade Master of Accountancy-program med en Accounting Analytics-koncentration. Lär dig från prisbelönta fakulteter och dra nytta av den växande efterfrågan på datadrivna redovisningsproffs.

    • Bogotá, Colombia

    Deltid

    4 terminer

    Distansutbildning

    Spanska

    Onlineprogrammet i Software Engineering (MISO) kommer att förbereda spansktalande studenter för att leda högpresterande mjukvaruutvecklingsteam, kapabla att skapa högkvalitativa, användarcentrerade mjukvaruprodukter.

    • Online Spain

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Datavetenskap och teknik kommer att finnas i vår framtid och anställningen av IT-experter förväntas växa 12% fram till 2028. Genom att överväga den snabba ökningen av innovativ teknik som drivkrafter för den globala ekonomin, Master i datavetenskap - cybersäkerhet, artificiell Intelligens och datavetenskap erbjuder studenterna en bred grund inom modern programvara och hårdvarusystem och en djupgående kunskap om de nya applikationerna inom IT. Masterprogrammet täcker den senaste tekniken från artificiell intelligens till datavetenskap, sakernas internet och maskininlärning och deras applikationer till molnet och mobilappar och -system. Studenterna kommer att utveckla en omfattande kunskap om grundläggande programvaruteknik och datahantering och en djupgående förståelse av principer och tekniker för artificiell intelligens, stor dataanalys och cybersäkerhet.

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Master i Business Intelligence & Data Analytics ger dig nödvändig kunskap för att kunna genomföra avancerad kundhantering och analys av den stora mängden data som genereras, vilket i sin tur gör det nödvändigt att använda ny teknik och tekniker som Big Data och Data Science som gör att vi inte bara kan lära känna vår klient utan också förutse deras beteende och anpassa sig i en mycket konkurrensutsatt miljö.

    • Online

    Deltid

    12 månader

    Blandad, Distansutbildning

    Spanska

    Online Master i Analytics, Big Data och Artificial Intelligence Management är en blended learning master som kombinerar onlineutbildning i en helt flexibel virtuell miljö tillsammans med en ansikte mot ansikte-modul som syftar till att utveckla lednings- och ledarskapsförmåga genom erfarenhetsmässiga upplevelser. Ansikte mot ansikte-modulen genomförs på EADA Business & Training Center i Collbató-Barcelona, Spanien.

    • Hoboken, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Bli en eftertraktade expert med spetskunskap och starka professionella kontakter.

    • Online Malta

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Datavetenskap och teknik kommer att vara vår framtid och anställningen av IT-experter förväntas växa med 12 % från och med nu fram till 2028. Genom att beakta den snabba uppgången av innovativ teknik som drivkrafter för den globala ekonomin, erbjuder MSC i Data Science and Artificiell Intelligens studenter en bred grund i moderna mjukvaru- och hårdvarusystem och en djupgående kunskap om ITs nya tillämpningar.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Digital transformation och störande teknologier som artificiell intelligens, datavetenskaplig big data har ökat automatiseringen och effektiviteten av uppgifter och tillgängligheten till information och tjänster. Införandet av alla dessa teknologier är idag en framgångsfaktor inte bara för IT-företag utan för olika typer av företag som behöver designa nya organisationssystem för att säkerställa tillväxt och hållbarhet.

    • College Park, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    • Tarragona, Spanien

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Volymen big data växer snabbare inom vården än i någon annan sektor och lovar oöverträffade möjligheter att utveckla precisionsmedicin. Som ett resultat förutspår man att det under de kommande åren kommer att finnas en ökande efterfrågan på arbetskraften på biomedicinska dataforskare utrustade med det nödvändiga tvärvetenskapliga tänket för att hantera hälsorelaterad big data och skapa värde från den. Det officiella masterprogrammet i biomedicinsk datavetenskap har utformats för att förutse denna efterfrågan och syftar främst till att tillhandahålla den tvärvetenskapliga utbildningen som behövs för att bearbeta, hantera, analysera och modellera storskalig biomedicinsk data.

    • São Paulo, Brasilien

    Deltid

    3 terminer

    Distansutbildning

    Portugisiska

    Master i Digital Business Management, BI och Artificiell Intelligens syftar till att förbättra läsningen av en allt mer konkurrenskraftig affärsmiljö, programmet är baserat på en metodik som kräver att deltagarna förbereder och tillämpar strategiska åtgärder för det digitala mediet som artikulerar med affärsstrategin. I en samarbetsmiljö kommer deltagarna att planera åtgärder och ett kursavslutningsprojekt.

    • Oulu, Finland

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Välkommen att studera dataanalys och ledning genom information vid Uleåborgs universitet för tillämpade vetenskaper! Betydelsen av data som företag och organisationer samlar in från kunder har ökat under livscykeln för produkter och tjänster och i utvecklingen av verksamheten.