close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 Masterexamina i Byggtjänster nätbaserad

En online magisterexamen är ett program för studie som syftar till att ge studenterna en fördjupad kunskap om ett visst ämne. Av denna anledning kan det bättre förbereda studenterna för en hög ställning eller högre utbildning. En magisterexamen kan ta en till år att färdigställa. Vad är en online Master i Building Services? Detta är ett program för undersökning ofta utformade f… Läs mer

En online magisterexamen är ett program för studie som syftar till att ge studenterna en fördjupad kunskap om ett visst ämne. Av denna anledning kan det bättre förbereda studenterna för en hög ställning eller högre utbildning. En magisterexamen kan ta en till år att färdigställa.

Vad är en online Master i Building Services? Detta är ett program för undersökning ofta utformade för att ge studenterna en grundlig kunskap om tekniska principer. Vissa kurser kan titta på de enskilda system som behövs för en byggnad, såsom värme, el och belysning. Andra kurser kan lära eleverna hur man inkludera dessa viktiga system i ett estetiskt tilltalande sätt. Vilken typ av klasser kan du behöva ta? Detta kan variera från en skola till nästa men kan innefatta byggnad värmeöverföring, eld och avlopp, elektriska tjänster, och energiomvandlingsteknik.

Tack vare praktisk erfarenhet tillhandahålls ofta, studenter kan vara beredda att tillämpa denna kunskap till byggserviceindustrin. Denna examen är också fördelaktigt eftersom det kan leda till verkställande positioner och en högre lön.

Medan kostnaden för en examen är viktig, kan det vara svårt att peka ut den exakta undervisning av en online Master i Building Services. Varje skola kan ha olika avgifter, vilket kan leda till drastiskt olika totala kostnaderna. Kontakta universitetet du vill delta i en uppskattning.

Vad karriär kan du få med en Master i Building Services? En del elever går vidare till att bli folkhälso inspektörer, elingenjörer, hållbara och förnybara konsulter energi, bygg chefer och värme- och ventilations specialister. Den exakta karriär du börjar kan bero på tidigare erfarenhet och utbildning. Denna grad kan också fungera som en språngbräda för högre utbildning.

När du har bestämt detta är programmet för dig, är det dags att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti
Milan, Italien

Denna specialiserade befälhavare kombinerar undervisningsenheterna för den specialiserande befälhavaren "Projektledning i byggnadsarbeten" med undervisningsenheterna för den s ... +

Denna specialiserade befälhavare kombinerar undervisningsenheterna för den specialiserande befälhavaren "Projektledning i byggnadsarbeten" med undervisningsenheterna för den specialiserande mästaren "BIM Manager". BIM (Building Information Modelling) är ett allt viktigare verktyg för korrekt hantering av konstruktionsfasen, byggarbetsplatser, extraordinära underhållsarbeten etc. oavsett storlek och komplexitet för det aktuella ingripandet. Att känna till digitaliseringstrenderna inom byggsektorn och använda dem klokt, syfta till bättre prestanda och högre arbetskvalitet, blir allt viktigare för projektledare inom civil- och infrastrukturområdet. Av denna anledning kommer denna specialiserade mästare att erbjuda ett större antal undervisningstimmar (om de jämförs med var och en av de två specialiserade mästarna som är hängivna respektive PM och BIM) distribuerade både under första termin (november-mars) och i andra termin (april -Oktober) och ersätter praktikperioden som inte krävs. Varje student kommer att skriva sitt examensarbete som kommer att levereras till Master School och försvaras för att uppnå examen från Politecnico di Milano. -
Magisterexamen
Heltid
Engelska
Nov 2021
16 Nov 2021
Internet
 
Structuralia
Alcobendas, Spanien +1 Mer

Känn hanteringen av verktyg som REVIT, ROBOT, NAVISWORKS, COST IT OCH SYNCHRO.

Känn hanteringen av verktyg som REVIT, ROBOT, NAVISWORKS, COST IT OCH SYNCHRO. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
12 månader
Spansk
Internet