ONLINESTUDIES

Hitta masterprogram i Big Data Nätbaserat i Sydamerika 2021

De som är intresserade av att ta en masterexamen har en mängd olika alternativ. Denna examen tar man vanligtvis efter att man tagit en kandidatexamen, och finns inom många olika ämnesområden. Varje program varierar från skola till skola.

En student som gör väl i avancerad matematik och datavetenskap kan välja att studera stora uppgifter. Det här fältet behandlar stora datamängder som måste analyseras som en enhet i stället för som enskilda punkter. Det finns applikationer för både den offentliga och den privata sektorn.

Om du vill öka dina kunskaper om sociala, kulturella, administrativa och historiska synpunkter från Sydamerika och den latinska världen, är detta kontinenten för dig.

Kontakta skolor i topp Masterprogram i Big Data Nätbaserade i Sydamerika 2021

2 Resultat i Big Data, Sydamerika Filter

Master i informationssystem, Nämnande i Business Intelligence och Big Data Analytics (Big Data and Business Analytics)

IMF Institución Académica Ecuador
Magisterexamen
<
Deltid
Spansk
Internet

Master i informationssystem, nämnt i business intelligence och big data analytics (Big Data) syftar till att utveckla och kombinera kompetenser för användbarhet av teknik, ino ...

Läs mer

Master i Big Data tillämpad på marknadsföring

ESPM – Brasil
Magisterexamen
<
Deltid
<
4 terminer
Portugisiska
Internet

Med perspektivet att förbättra läsningen av affärsmiljön baseras programmet på en metod som kräver att deltagarna utvecklar och tillämpar metoder och strategiska åtgärder i de ...

Läs mer