8 Online Deltid Master Program i Big Data 2024

Online Deltid Master Program i Big Data 2024Filter
    • Berkeley, Amerikas förenta stater

    Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Tjäna din magisterexamen i datavetenskap online från UC Berkeley School of Information 20 månader; inga GRE-poäng krävs. Främja din datavetenskapskarriär och dra nytta av UC Berkeleys starka band till Bay Area och Silicon Valley.

    • Online

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    När företag upptäcker potentialen hos big data och dess användningar uppstår komplikationer, särskilt när det gäller hur man behandlar kunddata i enlighet med lokala och internationella lagar. Av den anledningen är big data managers mycket eftertraktade – och du kan vara en av dem. På IU erbjuder vi en online-masterexamen i Big Data Management, där du lär dig alla de olika aspekterna du behöver för att förstå hur fältet fungerar, såväl som dess utmaningar nu och i framtiden. Kombinera ledningsförmåga med tekniskt kunnande, och gör det från bekvämligheten av ditt hem, helt online. Studenter i detta studieprogram är berättigade till en dubbel examen från LSBU (London South Bank University) utan några ytterligare akademiska krav.

    • Online

    Deltid

    12 månader

    Blandad, Distansutbildning

    Spanska

    Online Master i Analytics, Big Data och Artificial Intelligence Management är en blended learning master som kombinerar onlineutbildning i en helt flexibel virtuell miljö tillsammans med en ansikte mot ansikte-modul som syftar till att utveckla lednings- och ledarskapsförmåga genom erfarenhetsmässiga upplevelser. Ansikte mot ansikte-modulen genomförs på EADA Business & Training Center i Collbató-Barcelona, Spanien.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Digital transformation och störande teknologier som artificiell intelligens, datavetenskaplig big data har ökat automatiseringen och effektiviteten av uppgifter och tillgängligheten till information och tjänster. Införandet av alla dessa teknologier är idag en framgångsfaktor inte bara för IT-företag utan för olika typer av företag som behöver designa nya organisationssystem för att säkerställa tillväxt och hållbarhet.

    • Online Mexico

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Denna magisterexamen kommer att utbilda dig som specialist i Big Data, en av de yrken som har mest arbetskraftsefterfrågan. Det gör att du kan omvandla, analysera, tolka och införliva datautvinning i beslutsfattandet för vilket företag som helst och implementera projektövervakningssystem.

    • Online

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Mästaren i Big Data online tränar dig som professionell av BIG DATA, ett av de mest efterfrågade yrkena 2018, enligt Adecco-gruppens önskemål, som kan utforma och implementera system som övervakar en process, extrahera relevant information från den och kommunicera den vältaligt och effektivt.

    • Online Spain

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Master in Big Data and Business Analytics, samutvecklad med den multinationella Indra-tekniken, ger en global vision av Big Data-teknologier och deras användning, samt en tillämpad och praktisk utbildning i affärsanalystekniker (Business Analytics), det vill säga i tillämpningen av datavetenskapstekniker på affärsproblem.

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Ändra hur du analyserar din organisation för att förvandla den till ett datadriven företag. Online-program med möjlighet att genomföra en personlig vistelse i Barcelona.