ONLINESTUDIES

Sök bland Masterprogram i Artificiell intelligens i Mexiko Nätbaserat 2021

En masterexamen är en akademiskt examen som ger studenterna en djupgående och högspecialiserad utbildning inom det område de valt. Att ta denna examen kan leda till förbättrade jobbutsikter tack vare den kunskap och erfarenhet man får inom sitt valda område.

Konstgjord intelligens är en stor del av hur mjukvaruutveckling kan förändra framtiden. Jobb inom maskininlärning, mjukvarulösningar och forskning använder allt detta växande ämne för att göra datorer snabbare och smartare.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Kontakta skolor direkt Topp masterprogram i Artificiell intelligens i Mexiko Nätbaserat 2021

1 Resultat i Artificiell intelligens, Mexiko Filter

Master i artificiell intelligens

UNIR - Mexico
Magisterexamen
Maj 2021
<
Deltid
<
18 månader
Spansk
Internet

Med Master i artificiell intelligens online från UNIR Mexico kommer du att bli fullt och praktiskt utbildad tack vare dess studieplan, anpassad till vad som för närvarande krä ...

Läs mer