Magister i bank och finans

Open University Of Cyprus

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magister i bank och finans

Open University Of Cyprus

Syftet med forskarutbildningen för bank och finans är att förbereda och stärka finansinstitutets chefer genom förvärv av specialiserad finansiell och bankkunskap och kunskaper för att kunna reagera effektivt på den nya utvecklingen på den moderna internationaliserade marknaden. Postgraduate Programmet betonar utvecklingen av kritiskt tänkande och disciplin så att studenterna kan klara utmaningarna hos moderna finansinstitut och banker och få en omfattande analys av de centrala frågorna i samband med programmets läroplan.

Programmets struktur

Den framgångsrika närvaro och undersökning av fyra (4) tematiska enheter och förberedelse av en magisteruppsats leder till en doktorsexamen i bank och finans.

Studenter, under ledning och ledning av sina lärare, är inbjudna till varje skola. att producera minst fyra skriftliga uppdrag och, när de fått de erforderliga betygen, berättigar dem att delta i slutprov.

Tematiska moduler

  • TOIK 50 - Bankmiljö
  • TOIK 51 - Bankledning
  • TOIK 60 - Finansiering
  • TOIK 61 - Redovisning
  • Examensarbete
Tematiska moduler

FörkunskapskravFör att komma in på forskarutbildningen för bank och finans är det nödvändigt att inneha ett examensbevis från en erkänd universitetsinstitution.

Obs! Det är önskvärt att potentiella studenter har en bra kunskap om det engelska språket som en del av valfri läroplan för programmet är på engelska.

tillämpningarAnsökningar om tillträde till läsåret 2017-2018 kan lämnas av berörda parter från 6 juli till 5 september 2017 . Ansökningar kan endast lämnas elektroniskt via universitetets webbplats på följande https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Denna skola erbjuder program i:
  • Grekisk


Senast uppdaterad July 8, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
5,400 EUR
Information
Deadline
Locations
Cypern - Cyprus Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Cypern - Cyprus Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan