Magister I Stor Datarkitekt

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magister I Stor Datarkitekt

Edureka

Edureka's Masters Program erbjuder en djup kunskap om Hadoop ekosystem, AI & Deep Learning med Tensor Flow och realtidsbehandling med användning av Spark och NoSQL databassteknik. Som en del av detta program får du tillgång till 11 specialiseringskurser och 10 + projekt. Hela programmet är en strukturerad inlärningsväg rekommenderad av ledande branschexperter och säkerställer att du omvandlar dig till en expert Big Data Architect.

  • 05 kurser
  • 12-18 timmar per kurser
  • 31 färdigheter

Den Big Data Architect Masters Program Är utformad för att hjälpa dig att förstå vad insikter stora data kan ge genom praktisk erfarenhet av de verktyg och system som används av stora datavetenskapare och ingenjörer. Den kommer med djup utbildning i stor datateknik som Hadoop, Spark & ​​Scala, AI & Deep Learning med TensorFlow, MongoDB och Cassandra.

Detta program kommer att utrusta dig för att vara en branschkundig professionell som kan mina relevanta data och tydligt kommunicera kritiska resultat. Vi har byggt upp det här programmet med expertanalytiker och forskare som är ledande teknikföretag för att du ska kunna behärska de exakta färdigheter som krävs för att bygga en karriär i Big Data. Programmet levereras med en portfölj av branschrelevanta projekt. Efter avslutad program har du en rad exempelarbete för att imponera på en arbetsgivare.

Varför ska jag anmäla mig till Masters Program?

Big Data Architect Learning Track har kuratiserats efter noggrann forskning och rekommendationer från branschexperter. Det hjälper dig att differentiera dig med flervalsflöde och ha verkliga erfarenheter med de viktigaste verktygen och plattformarna. Edureka kommer att vara vid din sida under hela lärarresan - Vi är löjligt förbundna.

Karriär Impact

Big Data är en av de största trenderna inom IT idag och fortsätter att växa när företagen ser vikten av att göra datastyrda beslut. Med stora mängder data som produceras i realtid, finns det en stor efterfrågan på personer med kompetens att hantera, analysera och hjälpa organisationer att använda dessa data effektivt. Ett växande fält som detta erbjuder en hel rad karriärmöjligheter för dem som vill ha på åtgärden

Jobb Outlook

Med det ökande antagandet av datastyrda beslut över alla företag under de senaste åren är Big Data-arkitekter i stor efterfrågan och är bland de högst betalda proffs inom IT-branschen. Jobbprofiler som Big Data Engineer, Big Data Solution Architect, Big Data Analytics Business Consultant drivs i stor utsträckning av företag. Inte bara de betalas snyggt, men en karriär inom analytics har mycket mer att lova.

Enligt MGIs forskning kommer USA i 2018 att uppleva brist på 190 000 skickliga datavetenskapare och 1,5 miljoner chefer och analytiker som kan skörda insikter från den stora dataflyggen. Med uppskattningsvis 40 000 exabytes data som samlas in 2020 - upp från 2700 exabytes under 2012 - blir konsekvenserna av denna brist uppenbar.

Vidare driver denna explosion i datainsamling och efterfrågan på skickliga utövare är det brett spektrum av ekonomiska sektorer som kommer att utnyttja stor dataanalys under det närmaste decenniet, inklusive detaljhandel, tillverkning, hälso- och sjukvård och statliga tjänster.

Titlar inkluderar:

Big Data Engineer, Big Data Solution Arkitekt, Maskininlärningsforskare, Big Data Analytics Business Consultant, Lead Data Architect, Big Data Developer

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad July 27, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
999 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan