Magister I Molnarkitekt

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magister I Molnarkitekt

Edureka

Edureka's Masters Program erbjuder en djupgående kunskap om hur man utformar, planerar och skala ditt molnimplementering med rekommenderade bästa praxis. Som en del av detta program får du tillgång till 10 specialiseringskurser och 10 + projekt. Hela programmet är en strukturerad inlärningsväg rekommenderad av ledande branschexperter och säkerställer att du omvandlar dig till en expert Cloud Architect.

  • 05 kurser
  • 12-18 timmar per kurser
  • 30 färdigheter

Cloud Architect Masters Programmet är utformat så att du blir expert på Cloud arkitektur. Det gör det möjligt för dig att behärska kompetens som behövs för att designa och distribuera skalbara och pålitliga applikationer på molnplattformen. Det innebär att gräva in i en mängd viktiga teknologier som inkluderar virtualisering, programvarudefinierat nätverk, nätverksinfrastruktur, fysisk och virtuell lagring, datacenterberäkning, säkerhetskopiering och återställningsteknik, katastrofåterställning och kontinuitetsteknik och mycket mer.

Vi har byggt upp detta program med expertanalytiker och forskare som är ledande teknikföretag för att säkerställa att du behärskar de exakta färdigheter som krävs för att bygga en karriär i Cloud. Programmet levereras med en portfölj av branschrelevanta projekt. Efter avslutad program har du en rad exempelarbete för att imponera på en arbetsgivare.

Varför ska jag anmäla mig till Masters Program?

Cloud Architect Learning Track har kuratiserats efter noggrann forskning och rekommendationer från branschexperter. Det hjälper dig att differentiera dig med flervalsflöde och ha verkliga erfarenheter med de viktigaste verktygen och plattformarna. Edureka kommer att vara vid din sida under hela lärarresan - Vi är löjligt förbundna.

Karriär Impact

Med företag som Google, Amazon och Microsoft använder molnet för att förändra hur företag lagrar data, har efterfrågan på personer med färdigheter inom cloud computing - och molnarkitektar specifikt - ökat snabbt. En molnarkitekt ansvarar för att övervaka en organisations hela molnmiljö, gör designbeslut och planerar hur ny maskinvara och programvara ska passa in i både molnstrategin och miljön. Ett växande fält som detta erbjuder en hel rad karriärmöjligheter för dem som vill ha på åtgärden.

Jobb Outlook

Cloud gör stor skillnad för IT-karriär. Den har upplevt exponentiell tillväxt de senaste åren och förväntas bara öka under de närmaste åren. Med en ökning av anpassningen av Cloud Computing kommer efterfrågan på denna färdighet.

Enligt en rapport från Search Cloud Computing finns det en stor ökning av antalet anställda för IT-proffs med Cloud-färdigheter. Cloud Computing har otaliga karriärmöjligheter som inkluderar Cloud-ingenjörer, Cloud-arkitekter, Cloud-utvecklare, Cloud Security Specialists, Cloud Support-analytiker och många fler.

Enligt Gartners rapport "Användningen av Cloud Computing växer och i 2017 kommer denna tillväxt att öka för att bli huvuddelen av nya IT-utgifter och nästan hälften av de stora företagen kommer att ha hybrid Cloud deployments i slutet av 2018." Enligt Forbes I USA idag är 3,9 miljoner jobb förknippade med cloud computing och cirka 18 miljoner världen över. $ 124,300 är median annonserad lön för cloud computing proffs i 2016 ..

Titlar inkluderar:

Cloud Architect, Enterprise Solutions Arkitekt, DevOps Cloud Architect Manager, Infrastruktur Arkitekt, Cloud Engineer

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad July 27, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
949 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan