Läs den officiella beskrivningen

master01

program mål

Masterprogram utveckla de verktyg och färdigheter som eleverna behöver i näringslivet. Efter avslutad utbildning, eleverna kan analysera den ekonomiska situationen i en organisation; utveckla planer för vidareutveckling; analysera externa ekonomiska och marknadsfaktorer som påverkar organisationen, tillämpa kvantitativa metoder för att hjälpa beslutsfattandet och; nuvarande slutsatser och rekommendationer till dem som ansvarar för att göra slutliga beslut, med hänsyn till de etiska och juridiska konsekvenser.

program Beskrivning

Alla kurser genomförs med hjälp av fall metod för att uppnå nedsänkning elever i verkliga situationer som påverkar företag och kräver studenterna att utveckla, presentera och försvara lösningar bland de alternativ som erbjuds av sina studiekamrater. Denna metod kräver ett aktivt deltagande av studenter och utveckling av kritiskt tänkande. Program utveckla färdigheter inom redovisning, ekonomi, marknadsföring, management, mänskliga resurser och ekonomi, bland andra.

Programmet Master of Business Administration och marknadsföring utvecklar särskilt inom allmän och marknadsföring med särskild tonvikt på marknadsföring och de komponenter som behövs för att utveckla en marknadsföringsstrategi såsom produktutveckling, prissättning, marknadsanalys, reklam, marknadsföring, förvaltning styrkor försäljning och varumärkeshantering.

Alla masterprogram kräver 42 kredit timmar för examen. Studenterna förväntas att anmäla dig till kurser med 12 timmar termin kredit som skulle fylla alla krav i ungefär 14 till 16 kalendermånader för att stanna kontinuerligt inskrivna.

Kostnaden för undervisning för programmet är $ 5,880.

koncentration Degree

Naturligtvis Antal Kurs titel kredit timmar
- Förvaltning och marknadsföring kurser
15 timmar kredit
-
MKT 5200 Distribution och logistik 3
MKT 5600 Produkt och Pris 3
MKT 5700 Reklam och marknadsföring 3
MKT 5300 Sales Management 3
MKT 5400 Brand Management 3
Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 5 fler kurser från UTH Florida University »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
14 - 16 månader
Deltid
Heltid
Pris
5,880 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum