Magister i hanteringen av kvalitet, hygienen och livsmedelssäkerhet

IMF Business School Portugal

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magister i hanteringen av kvalitet, hygienen och livsmedelssäkerhet

IMF Business School Portugal

UCJC

Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet kan du anpassa den vetenskapliga kunskapen inom livsmedelssektorn till de rättsliga bestämmelserna i ständig förändring och förbättra kvaliteten normer inom livsmedelsområdet. Studera denna Master kan du också få kunskap om mångfalden av livsmedelsindustrin som finns på marknaden och processer som gäller för vardera.

Ekonomisk utveckling av livsmedelsindustrin lagar och bestämmelser i Europeiska unionen, gör producenter och leverantörer är mer ansvarig för en leverans av livsmedel till säkrare och hälsosammare konsumenter. Det är i detta sammanhang som en professionell alltmer sökt av organisationer, teknisk kvalitet och livsmedelssäkerhet, som är ansvariga för att säkerställa och garantera kvaliteten på produkter och processer och därmed nöjda kunder och konsumenter. Det är viktigt siffran revisor livsmedelssäkerhet och kvalitetskontroll, som ansvarar för design, utveckling, implementering och revision av livsmedelshygien och säkerhetssystem.

För att avsluta denna Master i kvalitet, hygien och livsmedelssäkerhet, kommer att få en dubbel examen från IMF Business School och University Camilo José Cela, som det kommer att öppna en värld av nya arbetstillfällen i utvecklingen av områden, produktion, transport och hantering mat. Du kommer att kunna genomföra i någon organisation, standarder, ISO- kvalitet modeller och stand, OHSAS, BRC, IFS, GlobalGAP och SAL.

Vid genomförande av en kurs på matsäkerhet IMF Business School, kommer att ha tillgång till en arbetsförmedlingen och praktik, vilket gör att kraften tar förvärvade kunskaper till den verkliga världen av livsmedelsindustrin och livsmedelsföretag.

åtkomst~~POS=TRUNC

Examen eller motsvarande yrkeserfarenhet

mottagare

Licensierade och / eller yrkeserfarenhet som vill få teknisk kompetens på fundamenta, applikationer och hantering av kvalitetssystem inom sektorn för livsmedelsindustrin

program

modul I

Food

  1. Mat och näring
  2. mat mikrobiologi
  3. Störningar och förorening av livsmedel
  4. Allergier och matintolerances
  5. Lagar och förordningar

modul II

mat bevarande

  1. matgrupper
  2. matbevarande
  3. rating mat

modul III

Säkerhet och livsmedelshygien

  1. Livsmedelssäkerhet och hygien
  2. spårbarhet
  3. System själv

modul IV

Verksamheten Transformation och bevarande av mat

  1. Beredning av råmaterial
  2. downsizing
  3. blandning
  4. Den mekaniska separationen
  5. jäsning
  6. värmebehandling
  7. Avlägsnandet av värme
  8. icke-termiska behandlingar
  9. dehydratisering
  10. koncentrat
  11. packning
  12. Verksamhet och stödtjänster
  13. inverkan av livsmedelsindustrin miljö

modul V

Instrumentering och kontrollmätning Variabler

  1. fysikaliska storheter. systemenheter
  2. mätvariabler
  3. mät- och regler instrumentering
  4. processtyrning
  5. Mätning och kalibrering

modul VI

Framställning av tekniska processer

  1. mejeri Industries
  2. kött~~POS=TRUNC Industries
  3. beredda grönsaker
  4. acceptera oliv
  5. bransch öl
  6. vinframställning
  7. flaskvatten
  8. uppfriskande drycker
  9. Framställning av pasta
  10. frukostflingor
  11. skaldjur
  12. catering

modulen VII

Fundamentals of Quality Management and Food Security

  1. Kvalitetsstyrning och livsmedelsförsörjning. Grundläggande begrepp och evolution
  2. kvalitet infrastruktur
  3. Ledningssystem för kvalitet: ISO 9001
  4. Miljöledningssystem: ISO 14001
  5. Säkerhet och hälsa ledningssystem i arbetet: OHSAS 18001
  6. Statistik tillämpas på kvalitet

modulen VIII

Quality Management Systems och livsmedelssäkerhet modeller

  1. ledningssystem modeller som gäller för mat
  2. Specifika protokoll och standarder för livsmedelssäkerhet. den GFSI
  3. System själv HACCP + ISO 9001
  4. Global Food Standard: BRC
  5. International Food Standard: IFS
  6. GlobalGAP
  7. ISO 22000
  8. FSSC 22000
  9. Andra certifieringssystem
  10. Standard spanska: SAL
  11. Andra mat certifieringssystem

modul IX

Genomförande, dokumentation, revision och renovering Management Systems

  1. Genomförandet av ledningssystemet
  2. Underlaget ledningssystem
  3. Integration av ledningssystem
  4. Revisions ledningssystem
  5. Kontinuerlig förbättring och Business Excellence
  6. Verktyg för kontinuerlig kvalitetsförbättring

modul X

Work Mästare Final

Naturligtvis

English Course

Basic, Pre-Intermediate, medel eller avancerad
Studenten kan välja en av fyra nivåer

metodik

Mästaren i kvalitet, hygien och livsmedelsförsörjning erbjuder en helt flexibel strategi anpassad efter dina behov, oavsett geografiskt läge eller tid tillgänglighet.

E-Learning metodik: Allt innehåll kommer att finnas tillgänglig i universitets virtuella campus 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, utan skyldighet tid vilket gör den mycket flexibel. Således blir det lätt att förena en aktiv yrkesliv med akademisk excellens.

Allt innehåll uppdateras med teknisk precision, de är lätta att förstå och har en tydlig praktisk inriktning.

IMF Business School gör tillgängliga för sina studenter:

  • personliga tutorials (chat, telefon, e-post)
  • webinars
  • Debatter och diskussionsgrupper genom forum och chattar
  • tester självbedömning
  • Fallstudier och dokumentation
  • Möjlighet klasser lever
  • virtuellt bibliotek

utvärdering

Studenten har självutvärdering under loppet av varje modul i utbildningen för att mäta framstegen i studierna.

För att erhålla dubbel examen master IMF Business School + Master Universidad Camilo José Cela, måste du övervinna ett slutprov bedömning.

handledare

Medhjälparna panel kursen bildas främst av professionella från företag och den akademiska världen, som kan ge eleverna verkliga arbetserfarenhet och praktiska exempel på grund av sin erfarenhet av verksamheten.

Ladda ner innehåll för att möta handledare Panelen.

karriär~~POS=TRUNC

Jobb i Auge

Efterfrågan för yrkesverksamma inom denna sektor växer, med en massa förväntningar optimistisk tillväxt både på EU och global nivå, på grund av den ökade stringens och krav på livsmedelskontroller.

  • Kvalitetskontroll Tekniker
  • Hälften Rural, utveckling och förvaltning av agroindustriella projekt, Operations Director, Agrifood produkter Innovation eller bioteknikprojekt apliacada jordbruksteknik och uppfödning
  • Restaurering tjänster såsom kvalitetskontroll Tekniker av HACCP HACCP Trainer eller hanterar livsmedel
  • Rådgivning som rådgivare till företag för livsmedelskvalitet Standards Genomförande (BRC, IFS, ISO 22000, etc.), HACCP samt juridisk rådgivning, vetenskapligt och tekniskt
  • Forskning om laboratorier för kvalitetskontroll och analys
  • Bildning
  • industri
  • Laboratorier

stadier

IMF Business School genom sysselsättning och utbildning Portal, ger studenterna Master i Quality Management, livsmedelssäkerhet och hygien, praktik i branschen.

Bland de företag som vi samarbetar, vi är:

företag-mat
Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Brazil)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
720 Öppettider
Deltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Portugal Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Portugal - Portugal Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan