Read the Official Description

Programmet Master of Business Administration / Technology Management är utformat för att förbättra de ledarförmåga som studenterna behöver fungera effektivt inom en teknikorganisation. Studenter kommer att skapa och försvara sina lösningar på tekniskt baserade problem med krishantering, lönsamma tillväxtmöjligheter och förändring av ledarskap. Under hela programmet får eleverna erfarenhet av att destillera en situation till ett väldefinierat problem. tillämpa verktyg och koncept för att analysera en rad olika alternativa lösningar; och välja och försvara sin rekommenderade handlingsplan.

Master of Business Administration programmet vid University of Phoenix använder problembaserad inlärning där studenter förfina sina problemlösande färdigheter tillsammans med deras kommunikation, kreativitet, informationsutnyttjande och kritiska tänkande färdigheter. De utvärderas på grundval av deras användning av problemlösningsprocessen (som använder en allmän rubrik) samt deras kommunikations- och kritiska tänkande färdigheter under presentationen.

I MBA / TM- specialiseringen ska eleverna skapa komplexa problemlösningsscenarier för affärsverksamhet som bygger på färdigheter och kompetenser som behärskas under programmet. Studenter kommer att få erfarenhet av att distillera en situation till ett väldefinierat affärsproblem för att utnyttja teknikbaserade möjligheter för en organisation av deras val. De kommer att tillämpa affärsverktyg och koncept för att analysera en mängd alternativa lösningar och få feedback om de val de gör. De kommer att försvara sina lösningar och rekommendera en åtgärd och prestationsbaserade utvärderingsmetoder för affärsproblemet.

Lärande team kommer att tillämpa principerna för benchmarking under hela programmet för att undersöka de mest kreativa lösningarna för ett tekniskt problem. Detta kommer att berika alternativen som eleverna anser vid utvärdering av möjliga lösningar på problemen.

MBA / TM består av 45 kredit timmar och innehåller tre kunskaper kurser (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) som kan vara nöjda med grundutbildning. Studenter kan också avstå från ytterligare nio krediter med examen kurser och kan kvalificera sig för ett 27-kredit timmarsboende.

Program taught in:
Engelska

See 9 more programs offered by University of Phoenix Online »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum