Magister i företagsekonomi / marknadsföring

University of Phoenix Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magister i företagsekonomi / marknadsföring

University of Phoenix Online

Master of Business Administration / Marknadsföring programmet är utformat för att förbättra de ledaregenskaper studenterna behöver för att fungera effektivt inom en marknadsorganisation. Eleverna ska skapa och försvara sina lösningar på krishanteringsproblem, lönsamma tillväxtmöjligheter och förändra ledarskap. Under hela programmet får eleverna erfarenhet av att destillera en situation till ett väldefinierat problem. tillämpa verktyg och koncept för att analysera en rad olika alternativa lösningar; och välja och försvara sin rekommenderade handlingsplan.

Master of Business Administration programmet vid University of Phoenix använder problembaserad inlärning där studenter förfina sina problemlösande färdigheter tillsammans med deras kommunikation, kreativitet, informationsutnyttjande och kritiska tänkande färdigheter. De utvärderas på grundval av deras användning av problemlösningsprocessen (som använder en allmän rubrik) samt deras kommunikations- och kritiska tänkande färdigheter under presentationen.

I MBA / MKT-specialiseringen ska eleverna skapa komplexa problemlösningsscenarier för affärsverksamhet som bygger på färdigheter och kompetenser som mästas under programmet. Studenterna kommer att få erfarenhet av att distillera en situation till ett väldefinierat affärsproblem för att utnyttja marknadsbaserade möjligheter för en organisation av sitt val. De kommer att tillämpa affärsverktyg och koncept för att analysera en mängd alternativa lösningar och få feedback om de val de gör. De kommer att försvara sina lösningar och rekommendera en åtgärd och prestationsbaserade utvärderingsmetoder för affärsproblemet.

Lärande team kommer att tillämpa principerna för benchmarking under hela programmet för att undersöka de mest kreativa lösningarna för ett marknadsföringsproblem. Detta kommer att berika alternativen som eleverna anser vid utvärdering av möjliga lösningar på problemen.

MBA / MKT består av 45 kredit timmar och innehåller tre kunskaper kurser (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) som kan vara nöjda med grundutbildning. Studenter kan också avstå från ytterligare 9 poäng med examen kurser och kan kvalificera sig till ett 27-kredit timmars bostad.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan