Read the Official Description

Master of Jewish Education (MJEd)

En passion för judisk utbildning. Ett åtagande att undervisa studenter om olika bakgrunder, övertygelser och förmågor. En önskan att stärka det judiska samhället.

Dessa är de kvaliteter som definierar akademiker av hebreiska högskolans kandidatexamen i judisk utbildningsprogram. Med utgångspunkt i den hebreiska högskolans tradition för att utbilda utestående judiska lärare erbjuder Shoolman Graduate School of Jewish Education en omfattande läroplan som kombinerar bästa pedagogiska metoder, en solid grundning i judiska texter, övervakad erfarenhet av fält och möjligheter att specialisera sig inom ett koncentrationsområde .

Studenter för master i judisk utbildning kan slutföra kursen helt online eller, om du bor inom pendlingsavstånd från hebreiska högskolan, som en kombination av campus och online studie. Hebreiska högskolan erbjuder också MJEd i samband med en bachelor i judisk utbildning eller en magisterexamen i judiska studier, samt i samband med rabbinsk eller cantorial ordination.

Skapa ett studieprogram som fungerar för dig

Oavsett om du är ny på yrket eller en judisk utbildare som vill gå vidare i din karriär, kommer du att kunna skapa ett studieprogram som uppfyller dina unika intressen. MJEd kan slutföras som fristående examen eller med specialisering i jungfrulig utbildning för tidig barndom, judisk erfarenhetsutbildning, jødisk specialutbildning eller religiösa förlovningsfamiljer mellan familjer. (Specialiseringen i Interfaith Families Jewish Engagement kommer att kräva ett veckoseminarium). Denna 36-poängsgrad, som omfattar två övervakade fältupplevelser, kan slutföras på två år som heltidsstudent eller om tre år som en Deltidsstudent.

Du har mer tid än du tror

Undrar var du hittar tid för doktorsexamen? Hebreiska college MJED-studenter har det räknat ut. Några till och med millennials och studenter jonglering skolor och föräldraskap delade sina Google kalendrar med oss.

MJED Alumni

Våra kandidater lär och leder i dagskolor, församlingsskolor, ungdomsgrupper, läger, högskolor och judiska kommunala organisationer över hela landet. Om judisk utbildning mer än bara ett jobb för dig, kan du avancera din karriär med en MJED från hebreiska högskolan.

En dynamisk gemenskap av online-lärare

Som en online MJEd-kandidat kommer du att delta i en dynamisk grupp av studenter från hela landet och världen i ett interaktivt virtuellt klassrum med hebreiska högskolans fakultet. Hebreiska högskolan använder läroplattformen Schoology online, vilket ger dig möjlighet att lära dig enkelt och bekvämt, även om du aldrig tidigare studerat online. Du kommer också att skapa ett personligt förhållande med din fakultetsrådgivare, som hjälper dig att skapa ett individualiserat program och vem som ska tjäna som mentor och guide.

Hebreiska högskolan har erkänts nationellt för sina online-lärande program. Många av våra fakulteter har undervisat i online-miljön i mer än ett decennium och ägnar sig åt att skapa meningsfulla lärandes erfarenheter genom detta medium.

Designad för dagens judiska utbildare

Våra pedagogiska tillämpningskurser gör det möjligt för studenter att tillämpa judisk innehållskunskap till olika utbildningsinställningar. Samtidigt har eleverna möjlighet att fördjupa och berika sin kunskap om judiska texter, judisk historia och judiskt liv och värderingar.

Tillämpa teori att öva

Övervakat fältarbete i en judisk miljö är en integrerad och nödvändig del av MJEd-programmet vid hebreiska högskolan. Fältupplevelsen ger studenterna möjlighet att förvärva avancerade färdigheter, utforska nya typer av arbete och reflektera över sin praxis. Denna ovärderliga inlärningsmöjlighet, skräddarsydd för att tillgodose de enskilda studentens professionella mål och mål, berikas av trevägsförhållandet mellan studenten, den lokala handledaren och den hebreiska högskolans direktör för fältupplevelser. Handledare är antingen medlemmar i det utbildade hebreiska högskolans kliniska fakultetsteam eller speciellt rekryterade för sin handledning och coachning och kompetens.

Öppnar dörrar till karriärmöjligheter

Hebreiska högskolan MJEd-kandidaten hittar meningsfullt arbete i ett brett utbud av inställningar, inklusive judisk skolor, församlingsskolor, ungdomsgrupper, läger, högskolor och judiska kommunala organisationer. Professionella möjligheter inkluderar klassrumslärare, läroplanutvecklare, judisk specialpedagog, tidig barndomsdirektör, campusprofessor, församlingsfamiljpedagog och lägerledare.

Examensuppgifter

  • Demonstrerade hebreiska färdigheter på nivå 4 eller högre
  • Avslutande av 36 hp, detaljerat nedan:

Förkunskapskrav

  • Kandidatexamen från ackrediterat högskola eller universitet

Ansökan Krav

  • Avslutad ansökan och avgift
  • Officiella transkript av alla tidigare grundutbildning och examensarbete
  • Tre rekommendationsbrev
  • Två reflekterande uppsatser
  • Intervju, personligen eller via telefon

Sista ansökningsdatum

Ansökningsöversikt börjar 15 maj för inresa, med prioritetsdatum 1 mars och november. 15 för vårträdet. Utvidgningar beviljas från fall till fall, även om ekonomiska stödutbetalningar kan vara begränsade för sena ansökningar.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Hebrew College »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 - 6 terminer
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum