Read the Official Description

The Master of Arts i Modern Language är utformad för studenter som vill utöva språk, kultur och litteratur arbete på forskarnivå.

Poäng:

30 hp

Program Mål:

Studenter i detta program förväntas uppvisa:

  • en förståelse för olika litterära strategier och forskning;
  • en förmåga att analysera stora verk av litteratur på det språk på vilket examen arbete kommer att genomföras;
  • kunskap om ämnen med anknytning till kulturens utveckling i språk som examen arbete utförs; och
  • kompetens i grammatiken och kunskap om strukturen för varje språk på vilket examen arbete genomförs.

Antagning Krav:

Sökande måste ha en kandidatexamen från ett regionalt ackrediterade högskola. De sökande måste också ha en minsta grund GPA på 2,70 på en 4,00-gradig skala (där A är 4,00), eller motsvarande, och (3,00 GPA) god status i alla efter studentexamen kurser.

Sökande för utbildningsprogrammet bör ha en studentexamen examen med minst 24 poäng på att förberedas i varje språk som examen arbete kommer att genomföras. Endast italienska eller spanska kan väljas som språk av specialisering. Med godkännande av rådgivare, kan kandidater med tillräcklig bakgrund i en andra språk tillåtas att omfatta upp till två lämpliga forskarutbildningskurser i detta språk i sina program. Avdelningens forskarutbildnings Kommittén förbehåller sig rätten att bedöma en kandidat muntliga och skrivkunskaper genom en muntlig intervju eller skriftliga prov.

Italienska och spanska för certifierade lärare inriktning 30 hp (Plan C)

Logisk grund:

Denna specialisering är utformad för italienska eller spanska lärare som vill utöva ytterligare kurser i språk, kultur och litteratur samt i främmande språk teori och metod på forskarnivå. Studenter som är lärare kommer att utvecklas, med sina rådgivare, utbildningar som tar hänsyn till deras utbildningsbakgrund och graden av kompetens i språket.

Mål:

Förutom de ovan nämnda studieresultat, elever i denna inriktning också förväntas visa kunskap om viktiga pedagogiska frågor.

Antagning:

Utöver våra allmänna kriterier examen antagning, måste studenter som är intresserade i denna inriktning för certifierade lärare certifieras, och har en studentexamen examen med minst 24 poäng av språket i högskola eller motsvarande preparat, innan de antas till detta program.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Central Connecticut State University »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Heltid
Pris
10,956 USD
5,478 USD Connecticut bosatta, Undervisning & avgifter som krävs, per termin; 11,878 USD Utländsk, Undervisning & avgifter som krävs, per termin
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019