ma i militär psykologi

Adler School of Professional Psychology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

ma i militär psykologi

Adler School of Professional Psychology

MA i Military Psychology

&nbsp

Adler School är redo att erbjuda detta program börjar hösten 2013, i avvaktan på godkännande av Higher Learning kommissionen i norra centrala sammanslutningen för Högskolor och skolor.


Disciplinen militära psykologi gör en inverkan på en mängd olika sätt:

• tillhandahålla särskild utbildning i militär psykologi för medicinsk service Officers, läkare, Corpsmen (Active Duty, Reserver och National Guard), liksom BSN sjuksköterskor och kandidatnivå Behavioral Health Specialist i militären.

• ökad utbildning och ledarskap resultat av underofficerare och underofficerare, särskilt när det gäller personaladministration.

• Att ge en fördjupning i militära kulturen, system, specialiserad utbildning och kliniska överväganden behandlingsstrategier för nya högskoleexamen och LCPC, LCSW, eller licensierade psykologer som vill tjäna militärer, veteraner och deras familjer.

• Bedöma och förbättra det övergripande psykiska hälsa militärer, veteraner och deras familjer, inklusive riskbedömning verktyg för att bekämpa stress.

• Undersöka förebyggande och ingripande metoder som adress självmordstankar och / eller alkohol-och drogmissbruk.

• Utvärdera hur militären interagerar med större sociala, organisatoriska, kulturella och tekniska system.

• Ge forskning och utvärdering: t.ex. välja rekryter för de väpnade styrkorna, avgöra lämplighet för tjänsten.

• Utföra analys av humanitära och fredsbevarande uppdrag att fastställa förfaranden som kan spara militära och civila liv.


Med tanke på bredden i sitt arbete och effekt, drar området militär psykologi på bidragen från många delområden inklusive klinisk, experimentell, socialt, industriellt / organisatorisk och teknisk psykologi, som var och informerar vår läroplan.
Vårt program är utformat för att ge militära och icke-militära individer och kliniker med en förståelse för den teoretiska bevis, vetenskaplig forskning och praktiska aspekter av området militär psykologi.Eleverna får lära sig att tillämpa grundläggande psykologiska principer som militär psykologi till de mellanmänskliga, lednings-och organisatoriska dimensioner av militären och stödja civila miljöer. Detta möjliggör utveckling av ledarskap, innovation och kreativitet som krävs för att avancera social rättvisa.


Akademiker i detta program är förberedda för en rad befattningar inom beteende-och medicinsk hälso-och sjukvårdssystem (statliga och icke-statliga) till förbättrade privata kliniker, opinionsbildning och organisationer policy och community-baserade konsumentorganisationer betjänar militärer, veteraner, pensionärer och deras familjer.

&nbsp


Online leverans


Denna 37-kredit program erbjuds helt online och kan fyllas i på mindre än 24 månader, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för studenter som kan vara närvarande anställda. Vår asynkron inlärning modell möjliggör för bekvämlighet och flexibilitet.Alla komponenter i detta program kan nås via en webbläsare som körs på en IBM PC (Windows eller Linux) eller Apple Macintosh (Apple OS). Eleverna måste ha tillgång till en bredbandsanslutning till Internet och en dator som tillverkas inom de senaste tre åren.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Vancouver, British Columbia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Kanada - Vancouver, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan