Read the Official Description

Islamic Online University MA islamiska studier

MA i islamiska studier (MAIS)

Den islamiska Online University (IOU) har lanserat världens första undervisning utan magisterexamen i islamiska studier program, som erbjuds helt online och i engelska som undervisningsspråk. Detta är ett utmärkt tillfälle för BA studenterna att fortsätta vidare och öka deras förståelse och kunskap om religionen.

Detta forskarutbildningen består av 18 kurser, tre terminer av sex personer vardera, och magisteruppsats i den fjärde terminen. Den regelbundna programmets löptid är två år. Icke desto mindre kan eleverna fylla det inom ett och ett halvt år minimum. Man kan ta upp till sex år att slutföra programmet.

I allmänhet kommer högre utbildning ge studenterna möjlighet att utöka sina kunskaper och färdigheter, och bli mer effektiva och vältalig i tal och skrift. För dem som vill komma in i arbetsområdet, är högre utbildning en stor tillgång att förvärva värdefulla och respekterade positioner.

För att vara specifik, kommer högre utbildning i islamiska studier ger möjlighet att tjäna välgörande kunskap som gör det möjligt för en av viljan och barmhärtighet Allah att fullända sin religion, och få nöjet att Allah genom att söka och sprida kunskap om hans religion. Det är i själva verket ett av sätten att få sadaqa jariya (kontinuerliga belöningar). Det är uppenbart att ju mer man vet, desto mer en aktie. Och ju mer man delar, desto mer man få som gör det möjligt att nå högre nivåer av paradiset.

Den kunniga och okunniga är aldrig samma i ögonen på Allah som Han säger (tolkning av innebörden), "Säg," Kan de som vet likställas med de som inte vet? "" (Koranen, Az-Zumar 39: 9) Vidare muslimer uppmuntras att fortsätta perfektion i någon åtgärd. Vår älskade profet Muhammed (frid och välsignelser vara över honom) sade, "Sannerligen, Allah älskar att när någon av er gör något, han eller hon gör det på bästa sätt." (At-Tabarani) därför fullfölja MA i islamiska studier vid IOU är ett gyllene tillfälle att genomföra denna profetiska ordspråket. Du är hjärtligt välkommen i den underbara resa "Ändra nationen genom utbildning."

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Islamic Online University »

Denna kurs är Online
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- undervisning fri
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum