Läs den officiella beskrivningen

MA Död, religion och kultur utforskar hur döden är det enda oundviklighet livet. Denna universella verkligheten förstås olika av olika kulturer och religiösa traditioner, och de överenskommelser spelas i ritualer av död, döende och sorg.

Förkunskapskrav: Normalt en första eller andra klassens Honours examen eller yrkeserfarenhet inom området för studien

Om engelska inte är ditt första språk: IELTS 6.5 (inklusive 6,5 i akademiskt skrivande) eller motsvarande

Start datum: September och januari

Ansökningsprocessen: UKPASS (heltidssökande endast) eller Direct Entry Ansökningsblankett (deltids sökande endast)

Innehåll Programme

Programmet lockar ett brett urval av studenter från begravningsbyrå, präster från en mängd olika traditioner, lärare och de som förbereder sig för en akademisk examen, samt en rad människor som helt enkelt fascinerad av ämnet.

Studie ger en bild av historiska och aktuella metoder för död och döende, omhändertagande och sorg ritualer, vilket möjliggör ett möte mellan yrkesgrupper och studenter med särskilda intressen i detta område av specialitet.

Lärande och undervisning

Studenterna genomföra strukturerad diskussion och debatt genom elektroniska forum och är försedda med guidade kurslitteraturen och tillgång till e-resurser som hölls i biblioteket för att slutföra bedömningar. Ett besök på en lokal krematorier, kyrkogård, bårhus och / eller begravningsbyrå är en viktig aspekt av programmet.

Programmet ges av ett team av högt kvalificerade och entusiastiska personal som inkluderar internationellt kända forskare.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
10,900 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum