25 Online Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik i Nordamerika for 2024

Online Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik i Nordamerika for 2024Filter
    • East Lansing, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Med din tvååriga onlinemaster i it-brottslighet och digital utredning från Michigan State University kommer du att kunna starta eller avancera en karriär som undersöker eller svarar på it-kriminalitet inom brottsbekämpning, myndigheter och privat industri. Vårt helt onlineprograms unika perspektiv är inriktat på de mänskliga aspekterna av it -kriminalitet, inklusive gärningsmännen, offren och gemenskapen för hothantering. En IT -bakgrund krävs inte för att lyckas med detta program.

    • Online USA

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Johns Hopkins University MS i Regulatory Science-programmet ger studenterna en karriär inom forskarvetenskap med en specialiserad studieutbildning med betoning på avancerade ämnen i de reglerande godkännandeprocesserna för globala och inhemska bioteknikprodukter. Studenterna kan specialisera sig i en aspekt av den regulatoriska vetenskapen av deras val genom tre valfria kurser, inklusive ett brett utbud av avancerade regulatoriska kurser.

    • Paxton, Amerikas förenta stater

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bli en ledare inom det straffrättsliga området genom att fortsätta din utbildning. Anna Maria Colleges online-MS i Criminal Justice förbereder dig för karriäravancemang genom en kombination av relevanta kurser och praktisk kompetensutveckling. Du kan också anpassa dina studier genom att lägga till specialisering i ditt program. Alternativen inkluderar ledarskap och administration, hemlandsäkerhet och krishantering. Överför upp till sex poäng och avsluta ditt program om ett år eller mindre.

    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online MS in Cybersecurity - Computer Forensics lär eleverna att proaktivt ta itu med ständigt föränderliga attack- och infiltrationstekniker. Studenter får avancerad kunskap och praktisk erfarenhet av cyberintelligens, kritisk infrastruktur och undersökande principer. Programmet har specialiserat sig på analys av skadlig programvara, elektronisk brottslighet, underrättelseverksamhet, datorforensik och cyberoperationer, och programmet har fått utmärkelser som Center of Excellence från både NSA/DHS och EC-Council.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Carlow Universitys IACBE-ackrediterade online Master of Science in Fraud and Forensics kan slutföras på bara 12-14 månader och förbereder elever med färdigheter utöver redovisning. Designad för upptagna proffs som vill göra skillnad, Carlows masterexamen i bedrägeri och kriminalteknik är 100 procent online. Efter examen är studenterna beredda att gå till CFE-provet och kvalificerade sig för de 150 timmar som krävs för att göra CPA-provet.

    • Richmond, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    30 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom att ingjuta en straffrättslig kärna med fokus på social rättvisa, förbereder EKU:s online-masterprogram högtänkande individer för ledarskapsroller som utmanar orättvisa, värdesätter mångfald och stödjer alla människors rättvisa behandling och mänskliga rättigheter.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt online Master of Science in Criminal Justice-program närmar sig studiet av brott och straffrätt ur ett tvärvetenskapligt perspektiv, och drar insikter från sociologi, kriminologi, psykologi och juridik. Vår MS in Criminal Justice-program förbereder studenterna för att vara ledare inom det straffrättsliga området genom erfarenhetsbaserat lärande, metoder för bästa praxis och fältsamarbeten. Programmet är utformat för yrkesverksamma inom straffrätt som vill avancera sina karriärer till nästa nivå. Detta MS i Criminal Justice-programmet ger en omfattande förståelse för hur konceptuella och teoretiska ramar gäller för verkliga situationer i ett brett utbud av straffrättsliga karriärvägar.

    • Erie, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    Civilingenjörsexamen i kriminalistik (MSC) är ett brett masterprogram som ska ge studenterna de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att tillämpa analytiska och vetenskapliga metoder för brottsutredning. Läroplanen erbjuder exponering för brottsplatsundersökningar och bevistekniker, såväl som juridiska frågor, expertutlåtanden, spårbevis, fysiska bevis, brottskartläggning och aktuella ämnen inom området brottsplatsundersökning.

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online MS in Justice Studies - Criminology-programmet från Campbellsville University är utformat för att förbättra din kapacitet inom brottsbekämpning och hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär mot att bli kriminolog, detektivhandledare, rättspsykolog, distriktsadvokat och mer.

    • Washington, Amerikas förenta stater
    • Online

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det är ingen hemlighet: Intelligensanalytiker ger insikter som möjliggör beslutsfattande i en komplex och osäker värld. Snabb, korrekt och handlingsbar intelligens är en viktig fördel i en konkurrenskraftig global miljö, där information är makt.

    • Oakland City, Amerikas förenta stater

    39 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Straffrätt Administration specialisering fokuserar på ledarskap i världen av brottsbekämpningen. Lär de administrativa färdigheter som behövs för att bibehålla budgetar, skapa och utveckla en effektiv strategi, och leda din organisation till framgång.

    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Syftet med Master of Science i lag (MSL) examen är avsedd för studenter som bedriver yrken där praktiska juridiska kunskaper skulle vara fördelaktigt. Programmet ger den grundläggande bakgrund för studenter som vill skaffa sig en hög nivå av kunskap från en bred bas av juridiska begrepp att hjälpa till med efterlevnaden, juridiska former och förordningar. Studenterna kommer att förvärva den kritiska kunskaper och färdigheter ...

    • Tiffin, Ohio, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Tiffin universitets Master of Science examen i Criminal Justice (MSCj), med en koncentration i Crime Analysis, är ett enastående exempel på hur den verkliga världen möter klassrummet erfarenhet.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt online Master of Science in Criminal Justice Administration-program var utformat för yrkesverksamma som arbetar inom det straffrättsliga systemet och grundutbildare som vill utvidga sin behärskning av straffrättsliga begrepp. Det här praktiska onlineprogrammet kan hjälpa dig att få en djupare förståelse för de frågor som straffrättsliga frågor står inför, upptäcka hur du kan arbeta mer effektivt och etiskt och konkurrera om givande ledarroller inom din nuvarande avdelning eller inom andra områden av straffrättslig rättvisa.

    • Erie, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Mercyhursts online-cyberriskhantering integrerar traditionella delar av riskhantering med spjutspetsvetenskap inom big data och cybersäkerhet, vilket ger dig färdigheter att bedöma och mildra cyberrisker och skydda immateriella rättigheter.