47 Online Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik 2024

Online Distansutbildning Masterexamen (MSc) Program i Studier i juridik 2024Filter
    • East Lansing, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Med din tvååriga onlinemaster i it-brottslighet och digital utredning från Michigan State University kommer du att kunna starta eller avancera en karriär som undersöker eller svarar på it-kriminalitet inom brottsbekämpning, myndigheter och privat industri. Vårt helt onlineprograms unika perspektiv är inriktat på de mänskliga aspekterna av it -kriminalitet, inklusive gärningsmännen, offren och gemenskapen för hothantering. En IT -bakgrund krävs inte för att lyckas med detta program.

    • Online USA

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Johns Hopkins University MS i Regulatory Science-programmet ger studenterna en karriär inom forskarvetenskap med en specialiserad studieutbildning med betoning på avancerade ämnen i de reglerande godkännandeprocesserna för globala och inhemska bioteknikprodukter. Studenterna kan specialisera sig i en aspekt av den regulatoriska vetenskapen av deras val genom tre valfria kurser, inklusive ett brett utbud av avancerade regulatoriska kurser.

    • Paxton, Amerikas förenta stater

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bli en ledare inom det straffrättsliga området genom att fortsätta din utbildning. Anna Maria Colleges online-MS i Criminal Justice förbereder dig för karriäravancemang genom en kombination av relevanta kurser och praktisk kompetensutveckling. Du kan också anpassa dina studier genom att lägga till specialisering i ditt program. Alternativen inkluderar ledarskap och administration, hemlandsäkerhet och krishantering. Överför upp till sex poäng och avsluta ditt program om ett år eller mindre.

    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online MS in Cybersecurity - Computer Forensics lär eleverna att proaktivt ta itu med ständigt föränderliga attack- och infiltrationstekniker. Studenter får avancerad kunskap och praktisk erfarenhet av cyberintelligens, kritisk infrastruktur och undersökande principer. Programmet har specialiserat sig på analys av skadlig programvara, elektronisk brottslighet, underrättelseverksamhet, datorforensik och cyberoperationer, och programmet har fått utmärkelser som Center of Excellence från både NSA/DHS och EC-Council.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Carlow Universitys IACBE-ackrediterade online Master of Science in Fraud and Forensics kan slutföras på bara 12-14 månader och förbereder elever med färdigheter utöver redovisning. Designad för upptagna proffs som vill göra skillnad, Carlows masterexamen i bedrägeri och kriminalteknik är 100 procent online. Efter examen är studenterna beredda att gå till CFE-provet och kvalificerade sig för de 150 timmar som krävs för att göra CPA-provet.

    • Zürich, Schweiz

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Portsmouth, Storbritannien

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    I takt med att världen växer alltmer teknikberoende har cybersäkerhet och digital kriminalteknik blivit erkända som två otroligt viktiga områden för organisationer att hantera. Cybersäkerhet skiljer sig avsevärt från cyberbrott - med den senare används för att beskriva det olagliga och / eller skadliga beteendet som utförs online. Medan studenter på vår MSc-cyberbrott strävar efter att förstå drivkrafterna bakom den kriminella aktiviteten online, hanterar cybersäkerhet processen att förutsäga, undvika och reagera på dessa handlingar. Med denna magisterkurs lär du dig också viktiga tekniker för att undersöka digitala brott och säkerhetsöverträdelser och hjälpa till att skydda din organisations framgång.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Överallt där det finns människor kommer kriminalitet att följa, vilket gör kriminologi och kriminalpsykologi till ett spännande tvärvetenskapligt område att studera. De specialiserade kriminologiska kunskaper och färdigheter du får genom detta 100% online- och deltids-masterprogram kan öppna en mängd olika karriärer inom brottsstöd, säkerhetstjänster, alkohol- och drogrehabilitering, plus många fler. Denna online MSc kriminologi och kriminalpsykologi ger dig en sociologisk introduktion till kriminalitet, orsakssamband och kriminologisk teori. Du kommer att sprida forskning som bedrivs vid University of Essex Center for Criminology som informerar både akademi och offentlig politik. Detta inkluderar forskningsområden inom kriminalitet och media, grön kriminologi samt terrorism, säkerhet och övervakning. Du kommer att utforska de utmaningar som uppstår när du utreder komplex brottslighet och hur dessa utmaningar ibland kan spåra ur en utredning. Och du kommer att lära dig att kritiskt utvärdera tillämpningen av utredningsstrategier och bedöma en rad vetenskapliga, rättsmedicinska och tekniker som är tillgängliga för komplexa brottsutredare. Du får en överblick över kopplingarna mellan psykisk störning, personlighetsstörning och kriminalitet och utvecklar en grundlig förståelse för rättspsykologi och dess roll i bedömning, behandling och hantering av psykiskt störda brottslingar. Du kommer också att utveckla en kritisk förståelse av det historiska förhållandet mellan psykologi och polisutövning, inklusive där psykologi har haft störst inverkan på polisen.

    • Rotterdam, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    This online master's is the best choice for students who are interested in learning about societal problems and governance responses in an online community. The participating students’ national and regional contexts in this master's will be utilised for educational purposes.

    • Richmond, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    30 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom att ingjuta en straffrättslig kärna med fokus på social rättvisa, förbereder EKU:s online-masterprogram högtänkande individer för ledarskapsroller som utmanar orättvisa, värdesätter mångfald och stödjer alla människors rättvisa behandling och mänskliga rättigheter.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt online Master of Science in Criminal Justice-program närmar sig studiet av brott och straffrätt ur ett tvärvetenskapligt perspektiv, och drar insikter från sociologi, kriminologi, psykologi och juridik. Vår MS in Criminal Justice-program förbereder studenterna för att vara ledare inom det straffrättsliga området genom erfarenhetsbaserat lärande, metoder för bästa praxis och fältsamarbeten. Programmet är utformat för yrkesverksamma inom straffrätt som vill avancera sina karriärer till nästa nivå. Detta MS i Criminal Justice-programmet ger en omfattande förståelse för hur konceptuella och teoretiska ramar gäller för verkliga situationer i ett brett utbud av straffrättsliga karriärvägar.

    • UK Online, Storbritannien

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Om du är en professionell som arbetar inom kartläggning, konstruktion eller ett relaterat område, kommer denna kurs, som erkänns av Chartered Institute of Arbitrators, att utveckla din förmåga att hantera tvister effektivt och att lösa dem. Strukturen och innehållet i undervisningen på denna kurs uppfyller examinationskraven för Chartered Institute of Arbitrators på var och en av dess Pathways till medlemskap - Arbitration, International Arbitration and Construction Adjudication - from Associate level through to Fellowship level.

    • Perth, Storbritannien
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Är du intresserad av att utforska och förstå omvärlden, särskilt om globalisering och kriminalitet, via teorin och tillämpningen av samhällsvetenskaperna? MSc Applied Social Sciences: Globalization and Crime är ett unikt, tvärvetenskapligt program som låter dig utforska dessa kritiska frågor med hjälp av disciplinerna psykologi, sociologi, kriminologi och politik, för att få en djupgående förståelse av dessa komplexa situationer och använda dina kunskaper i den verkliga världen.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt MSc Public Policy and Management-program ger dig de konceptuella verktygen och de praktiska färdigheterna för att analysera, förstå och spela en roll i policyn och den administrativa processen. Modulerna i programmet kommer att förse studenterna med teoretisk kunskap om policyutformning, policyimplementering och förvaltning av offentliga enheter. En mängd olika moduler ger studenterna möjlighet att fördjupa sin förståelse för mer specifika områden som till exempel hantering av mänskliga resurser i den offentliga sektorn, den offentliga ekonomiska förvaltningsprocessen, decentralisering av offentliga funktioner och samarbetet mellan offentliga och privata enheter. Längs vägen kommer eleverna att utveckla förmåga att analysera, kritiskt utvärdera och kommunicera som kommer att ge värdefulla tillgångar för deras professionella aktivitet och karriärmöjligheter.

    • Erie, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    Civilingenjörsexamen i kriminalistik (MSC) är ett brett masterprogram som ska ge studenterna de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att tillämpa analytiska och vetenskapliga metoder för brottsutredning. Läroplanen erbjuder exponering för brottsplatsundersökningar och bevistekniker, såväl som juridiska frågor, expertutlåtanden, spårbevis, fysiska bevis, brottskartläggning och aktuella ämnen inom området brottsplatsundersökning.