ONLINESTUDIES

Sök bland 2 masterprogrammen i naturvetenskap (MSc) i Säkerhetsorganisation nätbaserat

Masterexamina i naturvetenskap är avancerade akademiska examina som erbjuds av högskolor och universitet till dem som redan har en kandidatexamen. Att ta en MSc kan leda till mer intressanta yrkesmässiga och personliga möjligheter.

Runt om i världen har anställda möjlighet att skadas på jobbet. Studien av säkerhetshantering undersöker sätt att hålla dessa skador uppkomna. Programmen erbjuder möjlighet att gräva i koder och planer som syftar till att upprätthålla säkerheten på arbetsplatsen.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

MSc-program i Säkerhetsorganisation Nätbaserade

2 Resultat i Säkerhetsorganisation, Distansutbildning Filter

Msc i terrorism studier och deradicalization

EUCLID (Euclid University)
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;36 månader
Engelska
Internet

EUCLID online-mästaren i Terrorism Studies och Deradicalization är unik för att ta itu med terrorism ur ett radikaliserings- och deradicaliseringsperspektiv.

Läs mer

MS i Public Safety Administration

Lewis University Online
MSc
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Led nästa generations första responders med en online MS i Public Safety Administration. Lär dig hur du navigerar på de komplicerade utmaningarna av allmän säkerhet på lokal, ...

Läs mer