ONLINESTUDIES

Sök MSc-examina i Public Management Nätbaserade i Europa 2020/2021

Masterexamina i naturvetenskap är avancerade akademiska examina som erbjuds av högskolor och universitet till dem som redan har en kandidatexamen. Att ta en MSc kan leda till mer intressanta yrkesmässiga och personliga möjligheter.

Forskare som studerar offentlig förvaltning lära sig om valfritt antal administrativa eller ledande uppgifter som är gemensamma för ideella organ samt statliga organisationer. Sådana studier hjälpa dem att förbättra effektiviteten, effektivisera den dagliga verksamheten och öka den totala framgång. 

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Be om information mest populära MSc-examina i Public Management Nätbaserat i Europa 2020/2021

1 Resultat i Public Management, Europa, Distansutbildning Filter

MSc Offentlig politik och ledning (Online)

SOAS University of London
MSc
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Internet

Programmet syftar till att ge studenterna en begreppsmässig förståelse av kärnprinciperna för offentlig politik och offentlig förvaltning och med verktygen för att tillämpa ku ...

Läs mer