MSc-program på internet

Se 411 Masterexamina i naturvetenskap (MSc) Nätbaserade

Master

Nätbaserade studieprogram är ofta ett utmärkt sätt för studenter att ta högre utbildning utan att behöva oroa sig för att resa till ett universitetsområde eller anpassa sig till ett specifikt schema. Tack vare modern teknik ger dessa program möjlighet att lyssna på föreläsningar, delta i diskussioner och skicka in uppgifter via internet.

Många studenter undrar kanske vad en nätbaserad MSc är? MSc står för “Master of Science”, ett naturvetenskapligt masterprogram, vilket är en typ av examen som tusentals studenter tar varje år. I allmänhet kräver sådana här program ungefär två år för att slutföras och kan tas av dem som redan har en grundutbildning på kandidatnivå. Medan denna typ av examen i allmänhet fokuserar på vetenskap, matematik och kvantitativ analys, kan den också erbjudas inom en rad andra områden, t.ex. företagsekonomi, ledning, samhällsvetenskap, konst, språk och humaniora. Vissa program kan kräva att man lämnar in en uppsats eller ett huvudprojekt.

De som tar en nätbaserad MSc har ett antal fördelar. Många studenter kan finslipa färdigheter som är viktiga för deras framtida karriär, såsom kritiskt och analytiskt tänkande, samt tekniska färdigheter inom sitt utvalda område.

Kostnaden för en MSc beror på faktorer som till exempel undervisningsvariationer, studieområdet, institutionens ursprungsland och kursmaterialpriser. Kontakta det universitet du överväger att studera vid direkt om du vill få detaljerad finansiell information innan du ansöker.

En MSc kan öppna dörrar till många olika karriärområden. Inom många branscher krävs en masterexamen för att man ska kunna avancera i graderna, till exempel inom teknik eller företagsledning. Studenter kan välja att arbeta för en mängd olika stora, medelstora och små organisationer, inklusive företag, ideella grupper och myndigheter. Vissa studenter väljer att fortsätta inom universitetsvärlden och bli lärare eller forskare.

Är du redo att sätta igång? Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

Läs Mer

MSC lag, styrning, risk och efterlevnad

The University of Law Postgraduate Programmes
Online Heltid Deltid 5 år January 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

På grundval av kunskaper som redan uppnåtts av International Compliance Association Professional Postgraduate Diploma, ger MSc Law, Governance, Risk and Compliance en magisterexamen med starkt fokus på kompetensutveckling och kunskap inom juridik och compliance. [+]

MSc Law, Governance, Risk och Compliance

På grundval av kunskaper som redan uppnåtts av International Compliance Association Professional Postgraduate Diploma, ger MSc Law, Governance, Risk and Compliance en magisterexamen med starkt fokus på kompetensutveckling och kunskap inom juridik och compliance. Graden är utformad för att komplettera och utvidga elevernas ICA-diplomstudier och lägga till masternivåstudier inom relevanta juridiska områden till de områden som ingår i ICA-examen. Programmet ger de intellektuella och praktiska grunderna som krävs för att förbättra en redan etablerad karriär inom överensstämmelse, liksom en strikt hållning till självreflektion och personlig utveckling.... [-]


MSc Corporate Financial Management

The University of Law Business School Online
Online Heltid Deltid 12 - 21 månader January 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

MSc Corporate Financial Management är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI) och riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla en djup specialkunskap och kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsekonomisk förvaltning, och i synnerhet vem som är ser fram emot att bedriva en karriär inom företags- eller affärsfinansiering. [+]

MSc Corporate Financial Management

MSc Corporate Financial Management är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI) och riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla en djup specialkunskap och kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsekonomisk förvaltning, och i synnerhet vem som är ser fram emot att bedriva en karriär inom företags- eller affärsfinansiering.

Detta examen hjälper dig att utveckla en bred förståelse av de viktigaste begreppen inom finans, med ett strategiskt perspektiv. Det är idealiskt för dem som är intresserade av en framtida karriär inom bank, privatekonomi, företagsekonomi eller som revisor, och erbjuder en utmärkt grund för din karriär eller för vidare studier. Förutom att få en formell kvalifikation kommer du att bygga en kompetensportfölj som du kan visa för framtida arbetsgivare.... [-]


Online MSc Accounting and Finance - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Online Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 1 - 3 år February 2019 Schweiz Zürich Switzerland Online + 3 fler

[+]

Syftet med kursen är att ge dig den avancerade kompetens och kunskap som krävs av personal inom ekonomi, finans och företagande.

Efter avslutad kurs kommer du att kunna dra nytta av möjligheterna i antingen ledande eller konsulttjänster roller i näringslivet och finansbranschen.

Du kommer att vara utrustad med avancerad nivå kompetens och förståelse som krävs för att effektivt och effektivt utföra uppgifter som är relevanta för företag eller organisationer som är inblandade i redovisning och ekonomi.

Business Innovation Project leverans metod

Blended learning mestadels online via OnlineCampus (en interaktiv inlärningsmiljö) med intensiv diskussion i klassen och samarbete, plus en veckas obligatoriska hemvist. Hemvist kommer att hållas i Salford eller Zürich, Schweiz.... [-]


MSc i Global Finance (online)

Cass Business School
Online Deltid 24 månader January 2019 Storbritannien London

Vår online-MSc i Global Finance är ett världsklass mastersprogram, som erbjuds genom en av världens bästa tre-krona-ackrediterade handelshögskolor. [+]

Vår online-MSc i Global Finance är ett världsklass mastersprogram, som erbjuds genom en av världens bästa tre-krona-ackrediterade handelshögskolor.

Med sitt flexibla onlineformat är denna kurs utformad för att passa dina behov om du är:

Vill du vidareutveckla din karriär inom ekonomi, utan att behöva sätta dina arbetsförpliktelser på plats eller begå dig på campusstudierBaserat var som helst runt om i världen och letar efter att studera en världsklass MSc i Global Finance utan att behöva flytta till Storbritannien eller flytta någon annanstansNy för finansbranschen, erfarna men letar efter att flytta till en annan sektor, eller bara letar efter att utöka och fördjupa din globala ekonomisk kunskap.... [-]

Master of Science in Cybersecurity

Syracuse University College of Engineering and Computer Science
Online Heltid 15 månader September 2019 Amerikas förenta stater Syracuse

[+]

Fördelar

Gemenskapen - grundades 1901, skolan har behållit sitt rykte som ledande inom fältet och erbjuder en läroplan byggd på teori, grund och tillämpning med ett världsomspännande samhälle av över 20 000 ingenjörsvetenskapliga och datavetenskapliga alumner

Prestige - Syracuse Universitys tekniska högskola och datavetenskap är utsett av National Security Agency och Department of Homeland Security som ett center för akademisk excellens i informationssäkerhetsutbildning (CAEIAE) sedan 2001 och som ett center för akademisk excellens inom informationssäkerhetsforskning (CAE -R) sedan 2009.

Kandidater är eftertraktade för sin förmåga att översätta vad de har lärt sig i klassrummet till verkliga behov... [-]


Dual MSc

London School of Business & Finance
Online Heltid Deltid 18 månader November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Förbättra din karriär inom finans-, bank- eller investeringsindustrin med den dubbla online-MSc [+]

Förbättra din karriär inom finans-, bank- eller investeringsindustrin med den dubbla online-MSc

Genom att studera helt på nätet får du tillgång till HD-video-tutorials, ett bibliotek med forskningsresurser, professionella och peer-studentnät och studentstöd, allt till hands, 24/7. Och med möjlighet till en betalningsfri avgiftsstruktur kan du tjäna dina grader på så lite som 18 månader.

Kursavgifter

£ 7500 (£ 2000 för dubbla graden)

[-]

Civilingenjör i International Sports Management (Online)

UCFB
Online Heltid 1 år August 2019 Storbritannien London

Som första försök med UCFB har studenterna nu möjlighet att lära UCFB : s respekterade internationella magisterexamen i idrottsledning i fullständig onlineleverans, som vanligtvis lärs på campus. Kursen är utformad för personer som är intresserade av att ha ledande befattningar inom idrottsindustrins kärnfunktioner. UCFB unika International Master of Science i Sports Management (online) ger aspirerande idrottsledare med oöverträffade utbildnings- och erfarenhetsmöjligheter. Detta banbrytande läroplan har utvecklats till en övergångsresa för kandidater från alla discipliner, såväl som befintliga yrkesverksamma inom alla områden inom sportbranschen, såsom förvaltning, marknadsföring eller verksamhet. International Master of Science i Sports Management (online) akademiker kommer att tilldelas av Bucks New University i Buckinghamshire, vår respekterade akademiska partner institution. [+]

UCFB

Outline

Som första försök med UCFB har studenterna nu möjlighet att lära UCFB : s respekterade internationella magisterexamen i idrottsledning i fullständig onlineleverans, som vanligtvis lärs på campus.

Kursen är utformad för personer som är intresserade av att ha ledande befattningar inom idrottsindustrins kärnfunktioner.

UCFB unika International Master of Science i Sports Management (online) ger aspirerande idrottsledare med oöverträffade utbildnings- och erfarenhetsmöjligheter. Detta banbrytande läroplan har utvecklats till en övergångsresa för kandidater från alla discipliner, såväl som befintliga yrkesverksamma inom alla områden inom sportbranschen, såsom förvaltning, marknadsföring eller verksamhet.... [-]


Online MS i ekonomi

Kelley Direct Online
Online Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

En online MS i Finance ger den perfekta bakgrunden i ekonomisk expertis för framtida ekonomidirektörer. Kelley School är producent nr 1 av sittande finansdirektörer bland offentliga universitet och nr 3 totalt sett. Du kommer att utveckla det ekonomiskt sunda resonemanget du behöver för att uppnå de strategiska målen för din organisation. [+]

Uppnå en MS i ekonomi på dina villkor.

En online MS i Finance ger den perfekta bakgrunden i ekonomisk expertis för framtida ekonomidirektörer. Kelley School är producent nr 1 av sittande finansdirektörer bland offentliga universitet och nr 3 totalt sett. Du kommer att utveckla det ekonomiskt sunda resonemanget du behöver för att uppnå de strategiska målen för din organisation.

Ämnen som omfattas är:

FinanshanteringKvantitativ analysVärdeskapandeEkonomiRiskhanteringKapitalmarknaderTjäna din examen runt din schema

Fyll i din 30-timmars examen på 15 månader till tre år, och utveckla din karriär i en takt som passar ditt liv.

AnsökningsfristerStarttid Lägg till en MBA och gå ännu längre... [-]

MSc i förnybar energi online

University of Oldenburg
Online Deltid 7 terminer October 2018 Tyskland Oldenburg

Befälhavarens program Renewable Energy Online (REO) kvalificerar dig inom området för förnybar energi, system och hållbarhet. REO är ett engelskspråkigt deltidsprogram med ett tekniskt fokus som syftar till ingenjörer och naturvetenskapsmän med en första universitetsexamen och minst ett års yrkeserfarenhet. [+]

Förnybar energi spelar en allt större roll i den globala energiförsörjningen. Experter begärs över hela världen för omarrangemang av befintliga energiförsörjningssystem samt för utveckling och genomförande av nya innovativa och hållbara energisystem.

Vilka är de viktigaste utmaningarna för framtida energiförsörjning? Vilken teknik är mest relevant? Vilken typ av kunskap och färdigheter är speciellt nödvändiga?

Det är de frågor som vi frågade internationella studenter och studenter från Renewable Energy Masterprogram. Ta en titt på deras svar och få en bild av vårt nya REO-program (Renewable Energy Online):

REO en överblick:

REO-masterprogrammet kvalificerar dig inom området för förnybar energi, system och hållbarhet. REO siktar på ingenjörer och naturvetenskapsmän med en första universitetsexamen och minst ett års yrkeserfarenhet. Det är ett engelskspråkigt deltidsprogram, vilket är särskilt lämpligt för studenter som inte kan studera i Tyskland, t.ex. på grund av arbetsförpliktelser eller familjeuppdrag.... [-]


Civilingenjör I Finansiell Förvaltning

Edinburgh Business School
Online Deltid Öppen antagning Storbritannien Edinburgh Förenade arabemiraten Dubai Malaysia Putrajaya + 3 fler

Genom att studera online har vår MSc i Financial Management-programmet utformats för att passa livet för upptagen yrkesverksamma. Det ger dig frihet att välja var och när du börjar studierna och när du är färdig med dem. [+]

Edinburgh Business School är Handelshögskolan för Heriot-Watt University.

EBS har hjälpt arbetande yrkesverksamma att bli företagsledare i över 25 år och erbjuder högkvalitativa och tillgängliga doktorandprogram i näringslivet. Våra populära online MBA , Masters , DBA och PhD- program har accelererat karriärerna på över 20.000 kandidater. Våra studenter har sett ökade löner, fått kampanjer inom sina företag och många har startat egen verksamhet.

Varför vår MSc i Financial Management program?

Du kommer att utveckla en stark förståelse för grunden och den dynamiska naturen i ekonomin som förbereder dig för en mängd olika positioner inom finansbranschen. Föreningen av Chartered Certified Accountants ( ACCA ) uteslutande rekommenderar MSC i Financial Management- programmet till sina medlemmar när de söker en specialist forskarutbildning. ... [-]


MS i IT Business Analysis Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater West Lafayette

Ställ dig iväg med en överlägsen legitimation med en MSc, fokuserad på IT Business Analysis. Denna 100% online MS har en IIBA® [+]

Ställ dig iväg med en överlägsen legitimation med en MSc, fokuserad på IT Business Analysis. Denna 100% online MS har en IIBA®

Affärsanalytiker spelar en viktig roll för att överbrygga företag och IT-funktioner i en organisation. Deras förmåga att förstå affärsdomen och översätta de behov som behövs för tekniska personer i termer som de kan förstå är avgörande för framgången för något projektinitiativ.

Läroplanen förstärker din kunskap inom områdena struktur, politik och verksamhet i en organisation. Lär dig att arbeta som ett samband mellan det organisatoriska ledarskapet och IT-avdelningen för att hjälpa dem att förstå organisationens behov och hur IT kan hjälpa till att uppnå sina mål. Utveckla färdigheter för att identifiera, dokumentera och implementera IT-krav för eventuella företagshinder. Applicera den förvärvade kunskapen som erhållits för att framgångsrikt överföra IIBA®... [-]


Magisterexamen i motståndskraftiga och hållbara samhällen (mrsc)

Green Mountain College
Online September 2019 Amerikas förenta stater Poultney

Green Mountain College s Online Master of Science grad i Resilient and Sustainable Communities (MRSC) antar GMC: s banbrytande biostatistiska tillvägagångssätt, där studenter tillämpar vad de lär sig till verkliga projekt i sina lokalsamhällen. [+]

Green Mountain College s Online Master of Science grad i Resilient and Sustainable Communities (MRSC) antar GMC: s banbrytande biostatistiska tillvägagångssätt, där studenter tillämpar vad de lär sig till verkliga projekt i sina lokalsamhällen.

Magisterexamen i eftergivliga och hållbara samhällen (MRSC) är det första programmet i sitt slag i landet.

Programmet kommer att förbereda studenterna för ett snabbt växande utbud av karriär inom samhällsutveckling, energiproduktion, kommunala organ, företag och ideella organisationer.

parker och rekreationsansvariga samarbetspartners ideella organisationer planeringskommittémedlemmar engagerade medborgare och samhällsledare lärare gräsrotsaktivister samhällsorganisatörer ... [-]

MS i nationella säkerhetsfrågor och internationella relationer

Nova Southeastern University
Online Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid January 2019 Amerikas förenta stater Fort Lauderdale + 1 fler

De 36 högskolepoäng MS i National Security Affairs och internationella relationer är utformade för att ge studenterna teoretiska, forskning och tillämpade färdigheter inom det framväxande akademiska området för nationella säkerhetsfrågor. [+]

Översikt

De 36 högskolepoäng MS i nationella säkerhetsfrågor och internationella relationer är utformade för att ge studenterna en grundläggande förståelse för kritiska frågor som informerar området för nationell säkerhet idag, inklusive bedömning och analys av hotet mot terrorism i USA och utöver och analysen av intelligenssamling. Studenterna kommer också att utveckla en djup förståelse för det internationella sammanhanget där amerikanska säkerhetsfrågor formas.

Nationella säkerhetsfrågor är ett av de snabbast växande yrkena med positioner som är öppna inom den offentliga sektorn i de federala, statliga och lokala myndigheterna och i den privata sektorn. Programmet är utformat både för yrkesverksamma och de som söker karriär inom området, liksom för studenter med starkt akademiskt intresse för säkerhetsfrågor och internationella relationer.... [-]


Online-ms i supply chain management

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Newmarket New Brunswick

Rutgers Business School Master of Science (MS) i Supply Chain Management online program är ett innovativt, lösningsorienterad 30-kredit magisterexamen som kan vara avgörande för att ta dig till nästa nivå i din karriär. [+]

Rutgers Business School Master of Science (MS) i Supply Chain Management online program är ett innovativt, lösningsorienterad 30-kredit magisterexamen som kan vara avgörande för att ta dig till nästa nivå i din karriär. Området Supply Chain Management är en av de snabbast växande områdena inom affärs idag! Några av de största och mest framgångsrika globala företag som Apple, Amazon, och P & G visa Supply Chain Management som en kärnkompetens och rekryterar aktivt supply chain management akademiker.

Rutgers Business School har erkänts för att leverera de bästa online forskarutbildning i landet, rankad # 14 i nationen i 2016 US News & World Report undersökning för "Bästa Online Graduate Business Program."... [-]


Online MS i datateknik

Elmhurst College
Online Deltid August 2019 Amerikas förenta stater Elmhurst

På Elmhurst får du den maskinvaru- och programkunskap som behövs för att designa, programmera och administrera datanätverk, databasystem och webbplatser. Vi erbjuder instruktioner i heta tekniker som ASP.NET, SQL Server, webbtjänster och Voice over Internet Protocol (VoIP). [+]

Master systemen i centrum av allt

Få teknisk kunskap och storbildsvision. Föreställ dig en grad där du behärskar både hårda och mjuka färdigheter - hårdvara och mjukvara, teambuilding och nätverk. Vårt studentfokuserade tillvägagångssätt ger dig först. Du får tekniskt kunnande och storbildsvisionen för att designa, programmera och administrera utestående datanätverk, databassystem och webb / mobilapplikationer.

Anpassa din examen med koncentrationsområdenDatornätverkApplikationsutvecklingDatavetenskap

Ett STEM-utvalt program

Curriculum

Master of Science i datateknik kräver en framgångsrik slutförande av 10 kurser för totalt 30 semestrar. Alla kurser är 8 veckor långa.... [-]