ONLINESTUDIES

Se masterprogrammen i naturvetenskap i Management Control nätbaserad i Europa 2020/2021

Ett masterprogram är ett utbildningsprogram som kräver att man slutför kurser, praktisk träning och en uppsats för att få sin examen. Med en MSc har studenter möjlighet att specialisera sig inom ett ämne de själva väljer.

Ledningens kontroll kan vara ett lämpligt alternativ för studenter som vill förbättra sina befintliga karriär eller öppna dörrar till en ny. Kurserna kan hjälpa eleverna att utveckla de kunskaper som behövs för att arbeta i positioner som chef för logistik och chef för kvalitet i globala företag.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Be om information Mest populära Masterexamina i naturvetenskap i Management Control Nätbaserat i Europa 2020/2021

1 Resultat i Management Control, Europa, Distansutbildning Filter

MSc Facility Management

Leeds Beckett University
MSc
Aug 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Facility Management tillhandahåller en organisation med många supporttjänster till en lämplig kostnad för att stödja kärnverksamheten. Chefer måste visa sina färdigheter i eff ...

Läs mer