close

Filter

Visa resultat

Sök Masterexamina i naturvetenskap i Kvalitetshantering Nätbaserad i Nordamerika 2021

Masterexamina i naturvetenskap är avancerade akademiska examina som erbjuds av högskolor och universitet till dem som redan har en kandidatexamen. Att ta en MSc kan leda till mer intressanta yrkesmässiga och personliga möjligheter. Studien av kvalitetshantering syftar till att bestämma sätt att producera och bibehålla excellens. Program runt om i världen undersöker olika standarder och hu… Läs mer

Masterexamina i naturvetenskap är avancerade akademiska examina som erbjuds av högskolor och universitet till dem som redan har en kandidatexamen. Att ta en MSc kan leda till mer intressanta yrkesmässiga och personliga möjligheter.

Studien av kvalitetshantering syftar till att bestämma sätt att producera och bibehålla excellens. Program runt om i världen undersöker olika standarder och hur man uppnår dem. Eleverna kan också undersöka sätt att förbättra politiken kring kvalitetskrav.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta universitet i topp MSc-program i Kvalitetshantering på internet i Nordamerika 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

Oakland City University
Oakland City , Amerikas förenta stater
MSc
39 timmar
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här