ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i naturvetenskap i Krisberedskap i USA nätbaserat 2020/2021

Ett masterprogram är ett utbildningsprogram som kräver att man slutför kurser, praktisk träning och en uppsats för att få sin examen. Med en MSc har studenter möjlighet att specialisera sig inom ett ämne de själva väljer.

Forskare som väljer att studera akuthantering kan lära sig planering och styrning av tekniker för katastrof och krishantering. Detta inbegriper ingripande i situationer som innefattar naturkatastrofer, gisslan, farliga nödsituationer, krigstid och andra säkerhetsrisker för allmänheten. 

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Krisberedskap i USA Online 2020/2021

1 Resultat i Krisberedskap, Amerikas förenta stater, Distansutbildning Filter

Master of Science in Emergency Management and Homeland Security - Online

Arkansas Tech University
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Arkansas Tech University Master of Science for EMHS är graden av val inom disciplinen Emergency Management och Homeland Security för arbetande utövare, de som söker en akademi ...

Läs mer