close

Filter

Visa resultat

Sök bland Forskarstudier i Kommersiell förvaltning på internet

Masterexamina i naturvetenskap är avancerade akademiska examina som erbjuds av högskolor och universitet till dem som redan har en kandidatexamen. Att ta en MSc kan leda till mer intressanta yrkesmässiga och personliga möjligheter. Kommersiella ledarskap grader är några av de mest eftertraktade uppgifterna av arbetsgivare som letar efter lagmedlemmar som kan identifiera värdefulla insatser… Läs mer

Masterexamina i naturvetenskap är avancerade akademiska examina som erbjuds av högskolor och universitet till dem som redan har en kandidatexamen. Att ta en MSc kan leda till mer intressanta yrkesmässiga och personliga möjligheter.

Kommersiella ledarskap grader är några av de mest eftertraktade uppgifterna av arbetsgivare som letar efter lagmedlemmar som kan identifiera värdefulla insatser inom ett företags omfattning. Lärare kan också lära sig de ledande metoderna för att se projekt fram till slutförandet.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Masterexamen i naturvetenskap i Kommersiell förvaltning nätbaserat

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Leeds Beckett University
Leeds , Storbritannien

Utveckla de teoretiska kunskaper och yrkeskunskaper som krävs för att bli expert på kvantitetsmätning och kommersiell projektledning.

Utveckla de teoretiska kunskaper och yrkeskunskaper som krävs för att bli expert på kvantitetsmätning och kommersiell projektledning. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Aug 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här