Vår MSc-kriminologi och brottspsykologi Magisterexamen erbjuder en avancerad examen som syftar till att utrusta akademiker med en grundlig förståelse av banbrytande och viktiga ämnen inom kriminologi och kriminella psykologi.

Varför studera detta ämne?

Studerar för en kriminologi och kriminella psykologi Masters examen ger dig möjlighet att utöka din ämneskunskaper och bygga vidare på de kunskaper du har fått under din grundutbildning. Fördelarna sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential.

Om du inte har tidigare studerat för en kandidatexamen i kriminologi, straffrättsliga eller relaterade ämnen, kommer vår MSc kriminologi och kriminella psykologi kursen ge jord för en lång rad specialiserade yrken inklusive hundratals olika roller inom polisväsendet (från analytiska polispersonalen roller att tjäna poliser), som arbetar med brottslingar från stödja arbetstagare till skyddstillsyn och fängelsepersonal, som arbetar inom brottsofferorganisationer och roller inom en mängd olika brottsbekämpande organ från Security Services till National Crime Agency.

Akademiker med en icke-kriminologi kandidatexamen kommer att slutföra en pre-kurs självstudiepaket innan deras första Nivå 7 modul. Läsningen material och handledare stöd kommer att hjälpa dig att anpassa sig till den utmaning som forskar kriminologi studier och ger dig verktyg för att utveckla dina färdigheter i en ny riktning med tillförsikt.

Denna kurs är inte ackrediterad av British Psychological Society (BPS).

Karriär destinationer

En forskarutbildning är en stor framgång och mycket uppskattad av arbetsgivare. Nyligen gjorda undersökningar visar att högre akademiker examen är mer benägna att få jobb på yrkes-eller ledningsnivån och mindre risk att bli arbetslösa. För vissa jobb, kan en forskarutbildning vara avgörande, för andra ger en konkurrensfördel.

När företagen söker sig studenter med de mest avancerade färdigheter för att svara på de senaste ändringarna i brott och kriminologi, kan en magisterexamen i kriminologi och straffrätt psykologi ger dig konkurrensfördelar du behöver för att gå vidare till dessa övre positioner.

Specialisten kunskap och förståelse du kommer att vinna kan öppna upp givande karriärer inom polisen (från analytiska polispersonal roller att tjäna poliser), som arbetar med brottslingar från stödja arbetstagare till skyddstillsyn och fängelsepersonal, som arbetar inom brottsofferorganisationer och roller inom en rad brottsbekämpande organ från Security Services till National Crime Agency.

Betalningsalternativ

Våra avgifter är desamma för alla studenter, och vem som helst får 10% rabatt om de betalar den årliga kursen eller kursavgiften på framsidan. Många forskarstuderande som är brittiska eller EU-medborgare som bor i England är också berättigade till ett statligt lånat lån.

Program undervisas på:
Engelska

Se 30 fler kurser från University of Essex Online »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
24 månader
Deltid
Pris
10,608 GBP
Vem som helst får 10% rabatt om de betalar den årliga undervisning eller kursavgiften betalning up-front.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum