Kursöversikt

Vanligtvis skulle du inte kunna studera psykologi på masternivå utan en bachelor-nivå bakgrund. Men det här konverteringsprogrammet tillåter dig att göra just det. Om du håller en kandidatexamen (i något ämne) men planerar en förändring mot psykologiområdet kan du nu utbilda sig i en MSc Psychology ackrediterad av British Psychological Society (BPS) med Arden University .

Genom Ardens flexibla studieform är det lättare att tjäna din psykologmästare tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du absorberar vår förståelse för det mänskliga sinnet.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta professionella program är ackrediterat av British Psychological Society, så du kan vara säker på att din karriär inom psykologi har den bästa grunden.

Kursmoduler

Forskningsmetoder:

Denna första modul introducerar psykologins ursprung och dess utveckling som en vetenskaplig disciplin. Du ska bygga en bra förståelse för både kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder, och lära sig att designa experiment, samla och analysera data, genomföra intervjuer och rapportera dina resultat.

Kognitiv psykologi:

Du kommer att överväga hur våra hjärnor tolkar världen, och hur denna tolkning kan vara vilseledande. Genom att överväga uppfattning, språk, minne och lärande kommer du att täcka viktiga frågor som underbygger kognitiv psykologi. Genom att utforska empirisk forskning inom utveckling av kognitiv teori, behandlar denna modul också konceptuella och etiska forskningsområden.

Socialpsykologi:

Få förståelse för mänskligt beteende när du utforskar konceptuella och historiska problem i socialpsykologi. Med hjälp av traditionella och kritiska forskningsmetoder kommer du praktiskt att tillämpa en rad teorier på verkliga problem och utforska bland annat social konstruktion, kultur, språk och identitet.

Individuella skillnader och onormal psykologi:

Gå med i diskussionen kring skillnader i individualitet. Du kommer att närma dig bedömningen av personlighet och intelligens, och få chansen att studera de kontroversiella mätningarna och definitionerna av abnormitet. Du kommer att vara utrustad med psykoanalytiska och psykometriska medel och få möjlighet att klassificera störningar och behandlingar.

Livsmedelsutveckling:

Överväga mänsklig utveckling över hela livslängden och utforska bifogade teorier, beteendemetik, vid sidan av kognitiv, emotionell och moralisk utveckling. Du kommer också att väga in på meta-representation och hur vi ser våra egna önskningar, känslor och personlig utveckling.

Behavioral neurovetenskap:

Upptäck struktur och funktion hos det mänskliga nervsystemet och lär dig om metoderna för biologisk psykologi och kognitiv neurovetenskap. Du kommer att få en värdefull förståelse för mänskliga beteenden ur ett biologiskt perspektiv, inklusive genetik, evolution, neuroimaging och hjärnans sjukdomar, och täcka etiska och konceptuella problem inom en rad human- och djurforskning.

Advanced Psychology Project:

Detta viktiga projekt ger dig chansen att genomföra empirisk forskning i ett valfritt område, relaterat till programtemat och utveckla dina kritiska förmågor. Du ska skapa ett forskningsförslag, välja mellan konventionell avhandling eller akademisk artikel och presentation, som behandlar viktiga psykologiska problem. I detta skede kommer du att tillämpa all din kunskap från programmet, med möjlighet att koppla din forskning till dina faktiska arbetsbehov.

Vad våra studenter säger:

Ingångskrav

För att vara berättigad till kursen måste du normalt ha:

  • En brittisk kandidatexamen på minst andra klass (2.2) eller motsvarande,
  • Och en matematikkvalificering som motsvarar minst en grad C vid GCSE
  • För studenter vars förkunskaper inte lärdes på engelska: IELTS 6,5 eller motsvarande (inte mindre än 6,0 i något element).

Vad händer om jag inte har akademiska kvalifikationer?

Vi uppmuntrar positivt och överväger ansökningar från dem med betydande ledarskaps erfarenhet (typiskt 5 år) och kan visa sin motivation att studera programmet. Vi kommer att be om ditt CV och referenser till stöd för din ansökan.116437_MScPsychology.jpeg

Program undervisas på:
Engelska

Se 48 fler kurser från Arden University »

Senast uppdaterad June 17, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Juli 2019
Okt 2019
Duration
18 - 60 månader
Deltid
Heltid
Pris
9,450 GBP
£ 9.450 (UK
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum