Översikt

I dagens globala och mycket konkurrenskraftiga miljö kommer vår MSc Project Management forskarutbildningsprogram att se till att du sticker ut från publiken. Denna avancerade kurs introducerar studenterna till komplexiteten i modern verksamhet, som täcker ett brett spektrum av utmanande och tankeväckande ämnen. Programmet ger dig också möjlighet att göra självständig forskning och skapa en 40-kredit Business and Management Research Report.

Utvecklat och undervisat av ämnesexperter, detta 100-procentiga tvärvetenskapliga och integrationsprogrammet lär dig att undersöka och utvärdera forskningsmetoder och tekniska färdigheter för att fatta effektiva och etiska förvaltningsbeslut samtidigt som man kritiskt analyserar ingående komplexa administrativa frågor både systematiskt och innovativt. Du kommer också att utveckla förmågan att utvärdera principerna och teoretiska underlag för ledning, strategi och andra discipliner inom industrisektorerna.

Med utgångspunkt i din befintliga kunskap och erfarenhet inom ledning kommer du att delta i aktiviteter som relaterar till din nuvarande eller framtida arbetsroller. Programmet kommer att avslöja dig för aktuellt tänkande över en rad frågor som är relevanta för projektledning och ge en teoretisk och praktisk undersökning av de faktorer som krävs för effektiv projektledning.

Lärande och bedömning

Introduktion

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, val av studerade alternativ och tillgänglighet av modulen. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vår MSc Project Management kurs innehåller både obligatoriska och centrala moduler.

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Bedömning för MSc Project Management bygger på en kombination av skriftlig kurs och arbete på en avhandling eller ett individuellt projekt.

Du kan se dina nuvarande preliminära betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången för dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras. Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din masters kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din klassbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din lärobok alltid är aktuell
  • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Efter avslutad MSc Project Management grad kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Att uppnå detta MSc Project Management kommer att visa din kunskap och engagemang för framtida arbetsgivare. Oavsett om du letar efter att fördjupa din ledningsroll eller letar efter en karriärbyte, kommer denna MSc att ge dig de färdigheter du behöver för att lyckas i nästan vilken organisation som helst.

Det breda utbudet av projektledningskunskaper som du kommer att utveckla kommer att kompletteras med de överförbara färdigheter som du också kommer att bygga på under hela kursen. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, kritisk tänkande färdigheter, forskning, strategiutvärdering, kommunikation och informationsinsamling.

Ingångskrav

1. Academic Entry Route

För att tillgodose kraven på Academic Entry Route för vårt MSc Project Management-program måste du minst ha följande kvalifikationer:

  • En grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.

Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.5 eller motsvarande. Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation.

2. Öppna inmatningsväg

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska normerna ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår Open Entry Route.

För att uppfylla kraven på Open Entry Route för vårt MSc Project Management-program måste du minst uppfylla följande kriterier:

  • Minst fem års högsta yrkeserfarenhet.
  • Engelska språkkunskaper bör ligga på en nivå som motsvarar IELTS (Academic) 6.5.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Om du anmäler dig till vårt MSc Project Management-program men bestämmer att onlineinlärning inte är för dig, kommer vi att tillåta dig att dra tillbaka inom 21 dagar från det startdatum som anges på ditt erbjudandebrev. Om du har betalat en första insättning på framsidan får du full återbetalning.

Program undervisas på:
Engelska

Se 30 fler kurser från University of Essex Online »

Senast uppdaterad August 14, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
24 månader
Deltid
Pris
10,608 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum