Läs den officiella beskrivningen

59 procent av de stora exportföretagen och 72% av internationellt verksamma små och medelstora sysselsättningen ökade kraftigt under de senaste 4 åren. Dessutom, historiskt sett har motstått bättre effekterna av olika kriser. Den genomsnittliga lönen i dessa företag har också tenderat att förbättra mer än de andra företagen. Det har också verifierats större yrkesmässig befordran av arbetstagare som deltar i dessa processer. Av alla dessa skäl specialisering i internationell handel är ett mervärde för de flesta yrkesverksamma.

På grund av den ökande efterfrågan på kunnig personal, IMF Business School och Camilo Jose Cela University, har utvecklat denna Master i internationell handel, väljer en online högre utbildning som kan göras var som helst och enkelt. Det kan göras helt online eller blandad form och har en löptid på 60 hp.

Förbättra din karriär med Master i internationell handel och är specialiserade på föränderlig och dynamisk internationell miljö, ledningskompetens bildar dig i kontorsutrustning och effektiv hantering av en internationell strategisk plan som bygger på teknisk kompetens.

I en globaliserad och dynamisk värld, är efterfrågan på specialister inom den internationella handeln ökar. Under de senaste åren, företag med närvaro på olika marknader är oftast starkare och som har visat tillväxt. Så det verkar som om både den spanska, latinamerikanska och världen växande internationell verksamhet kommer att fortsätta denna linje.

Om offentliga institutioner eller företag i den privata sfären, organisationer över gränserna, inte längre fokusera på inhemska marknader, och kan skapa professionella med diversifierade affärsstrategier och erbjuder specifika för varje population behövs. Ansvarar för import och export, upprätta internationella relationer, träffa internationella transporter, skatter, och allt runt den internationella handeln.

MÅL Master i internationell handel

Huvudsyftet med Master i internationell handel och Supply Chain är att ge studenterna de kunskaper, färdigheter och ledarkompetens i företagsledning i samband med den internationella handeln för att bedöma intresset att arbeta i en viss internationell marknad. Med specifik kunskap om den finansiella miljön, hur de stora internationella institutioner som deltar i internationell handel och utrikeshandeln marknader.

 • Få en systematisk metod för att analysera utvecklingen inom internationella organisationer och nyckel internationellt handelssystem.
 • Att få en analytisk och konceptuella kapacitet med fokus på effektiv förvaltning och beslutsfattande, med tanke på protokoll aspekter i internationella förhandlingar.
 • Utveckla, konstruera och implementera strategier och marknadsföringsprogram globalt.
 • Design, göra och genomföra särskilda försörjningskedjor som produktegenskaper, olika internationella marknader och naturligtvis kunden.
 • Få nycklarna till framgång för satsningen och kunna genomföra en strategisk plan för att utveckla den internationella handeln verksamhet.
 • Assimilera grundval av den rättsliga ramen och vet de allmänna reglerna för internationell rekrytering.
 • Behärska och ledarskap som krävs för att effektivt hantera ett säljteam.
 • Att veta egenheter internationella finans, förstå influenser som har politiska och ekonomiska situationen på världsmarknaden.

Metodik och utvärdering

METODIK

Master i internationell handel MFI undervisas av en helt hjälpmedelsläget, kan du välja mellan:

 • Online metod: Studie nästan var som helst eller tid.
 • Avstånd metod: Hämta böcker med dagordningen.
 • Blandad inlärning: Med möjlighet att delta sessioner och levande seminarier.

Vi tror på en närliggande träningsstudenter och därför oavsett läge du väljer kan njuta av:

 • Live online klasser som du kan komma åt från ditt eget hem med en dator, mobil eller surfplatta. Den virtuella plattform som används för levande klasser uppmuntrar en interaktiv miljö mellan talare och studenter. Du kan ställa frågor och svara på läraren som om ett ansikte klass i fråga.
 • Fördröjd klasser för dig att se igen så många gånger du vill.
 • Virtuella campus: Som en elev du kommer att ha tillgång från vilken enhet som helst till vår virtuella campus enkel hantering. Du kan ladda ner den akademiska dagordningen och rekommenderade värden. Genomför fallstudier och övningar själv bedömas. Dessutom kommer du att ha forum, debatter och chattar för att interagera med andra studenter
 • Tutorial spårning: Du 'll har tillgång till en personlig handledare i ansvarar för spår hela utbildningsprocessen. Du kan schemalägga epresenciales handledning och svara på dina frågor via chattrum, forum, samtal eller e-post. Om du också behöver personligen.
 • Virtual Library: Njut av onlineutbildning innehåll, mer än 9.000 referenser med anknytning till näringslivet.
 • Nätverk och nätverk: Händelser av internationell handel, rundabordssamtal, webbseminarier och fria händer experter masterclass industrin. Etablerar nätverk med andra studenter och yrkesverksamma.

UTVÄRDERING

fortsätter längs kursvärderingen. Varje avsnitt kommer att bedömas av en online-examen och genomför fallstudier.

Frågan om magisterexamen från University Camilo Jose Cela och Master av MFI Business School, kommer att kopplas till att övervinna alla moduler.

Karriärmöjligheter

blomstrande Sektor

Internationell handelssektorn har visat en hög motståndskraft under den senaste krisen, öka din aktivitet gradvis under de senaste 4 åren. Både stora företag och små och medelstora, är internationalisering en resurs för att främja tillväxt och kräver allt, utbildad i egenheter sektorn.

Vid slutet av denna online magisterexamen i internationell handel kan du utföra följande funktioner:

 • Exportchef, internationella köpare, marknadschef på företag som specialiserat sig på import och export av produkter.
 • Expert i förhandlingarna med leverantörer och kunder i internationella organisationer i processen för internationalisering.
 • Professionella konsultföretag och företag för prospektering och marknadsundersökningar och investeringar som specialiserat sig på internationella affärer.
 • Ansvarig för expanderande globala marknader för e-handelsföretag.
 • offentliga kontor i handelskammare.
 • Genomföra ditt eget internationellt projekt.

garanterade praxis

IMF Business School, genom sin webbplats och anställningspraxis garanterar studenter i Master i internationell handel praxis i företag. Frågevillkor.

Bland de företag som IMF upprätthåller avtal utbildningssamarbete för utbildning i yrken, bland annat:

Partners123

Pris och stipendier

I MFI erbjuda våra studenter stora betalningsmöjligheter:

 • Bidrag på upp till 70%
 • Finansiering upp till 12 månader utan ränta eller bank ingripande (se villkor)
 • Kortbetalning: Kontant (rabatt 5%) / avbetalning utan ränta
 • Blandad form av betalning: Cash (rabatt 5%) / avbetalning utan ränta
Program undervisas på:
Spansk

Se 39 fler kurser från IMF Business School »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Pris
7,900 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum