Erbjuds av: College of Science, Engineering,

Förbered dig för att skydda organisationer mot hot

Grand Canyon University Bridge (IT) grundar sig på IT-grunden och cybersäkerhetsramen för karriärväxlare eller de som är intresserade av fältet som har en ackrediterad kandidatexamen i ett orelaterat fält. Du kommer att utveckla kunskapsbasen för att övergå till mer djupgående inlärning med en introduktion till datorprogrammering och IT. Genom att flytta genom Cybersecurity Bridge-programmet, kommer du att utforska nätverk och IT-nätverk, samt systemadministration, underhåll och plattformsteknik på grundnivå. Slutkursen fokuserar på kärnfrågorna och underliggande begrepp för informationssäkerhet, såsom datakryptering, säkerhetsmedvetenhet, operativa problem, säkerhetspolicyer och attacker.

Grundläggande lärande för att främja Cyber ​​Security Färdigheter

Följande brokurser förbereder dig för att segue in i magisterexamen:

  • Introduktion till datavetenskap och informationsteknik
  • Plattformar och nätverksteknologier
  • Systemadministration och underhåll
  • Cyber ​​Security Foundations

Att förvärva denna grundläggande kunskap sätter upp dig för att gå in i kandidatprogrammet där du kommer att engagera dig med tillämpningen av Hackers-with-Halos-metodiken och få intensiva praktiska erfarenheter samtidigt som du bygger ett omfattande säkerhetsprogram inom en virtuell miljö som fångar de främsta områdena som berörs inom cybersäkerhet.

Din nästa examen

Kandidater från cybersecurity bridge programmet kommer att ha den akademiska grunden att övergå till Master of Science i Cyber ​​Security-programmet. Du kommer att ha de inledande färdigheterna för att vidareutveckla din förståelse för att skydda finansiella egenskaper, säkra data, bedöma virtuella miljöer och hantera infrastrukturer. Att fortsätta på högre utbildning utöver detta broprogram utnyttjar en konkurrensfördel när du förbereder dig för att effektivt leda i cybersäkerhetspraxis för en organisation.

Avslutande av dessa fyra kurser, fyra poäng varje, ställer dig att ta nästa steg i din utbildning och driva potentiella karriärmöjligheter (när du tjänar din magisterexamen) som företagsinformation säkerhetsofficer (CISO), corporate security officer (CSO), chef för säkerhet, senior säkerhetsingenjör / arkitekt, säkerhetschef, senior säkerhetsapplikationsutvecklare eller informationssäkerhetsanalytiker.

Programplatser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University . Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder det mest erfarna ledarskapet i att leverera online-utbildningsprogram. Fullständiga fakultetsmedlemmar och helt utbildade adjungerade instruktörer, utrustade med stark akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödjer dig varje steg i vägen. Utformad med karriärinriktade professionella i åtanke erbjuder våra online-klasser en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj mellan program på våra distinkta högskolor, i högkvalitativa sysselsättningsområden. Klasser börjar ofta.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum