Kursöversikt

Den moderna arbetsplatsen är beroende av data, och de som har kompetens att hantera och tolka en organisations data är i hög efterfrågan. Denna MSc Data Analytics

Arden University flexibla studieläge gör att det är lättare att utveckla dina datahanterings- och projektledningskompetenser utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du tar din organisation närmare sina prestationsmål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.

116291_xC8H7XNQ.jpeg

Kursmoduler

Data Design:

Förstå hur man närmar sig data genom att ta itu med viktiga frågor om dina avsedda affärsresultat och välj den mest lämpliga datainsamlingsmetoden. Du kommer att lära dig att utforma implementeringsmetoder och implementera instrument och system för datainsamling för att uppnå värdefulla resultat.

Datahantering och beslutsfattande:

Med tillgång till mer data än någonsin kan de som är utrustade för att hantera och tolka dessa data lägga till verkligt värde på arbetsplatsen. Inriktningen i denna modul är att lära sig hur man både tolkar data och fattar viktiga affärsbeslut som utformar en företags framtid.

Datavisualisering och tolkning:

Få de avgörande datakunskaperna som ger företagen sin betydande konkurrensfördel genom att lära sig att presentera dessa data på ett allmänt engagerande sätt, vilket kan förstås av specialister och icke-specialister.

Projektledningsteknik:

Genom att bryta ner de olika typerna av projektledning lär du dig solida metoder för att styra projekt från början till slut. Dessa moduler täcker budgetar, hur man löser komplexa problem och samordnar arbetet i ett projektteam.

Förvaltning av projekt:

Ta ansvar för projekt med alla nödvändiga modeller, lära repen av effektivt ledarskap, hur man matchar människor med uppgifter, schema, budget och göra riskbedömningar. Du kommer också att utveckla förmågan att identifiera huruvida en investering kommer att vara värt.

Projekt Analytics:

Använd data för att driva projekthanteringsbeslut och behålla projektets hälsa genom hela dess varaktighet. Upptäck det sammanhang där dessa fakta och statistik används för att mäta projektets prestanda och bli övertygade om användningen av analys för att informera beslut.

Forskningsrojekt:

Detta viktiga projekt ger dig chansen att undersöka ett valfritt område, relaterat till programtemat och utveckla dina kritiska förmågor. Du ska skapa ett forskningsförslag, välja mellan konventionell avhandling eller akademisk artikel och presentation, och använd sedan all din kunskap från programmet, med möjlighet att koppla din forskning till dina faktiska arbetsbehov.

Vad våra studenter säger:

116289_aHxRrRI8.png

" Med kostnaden för högre utbildning kunde jag inte ha råd att ge upp mitt arbete, genom att studera på nätet kan jag arbeta heltid och göra en heltid. Nu jobbar jag från 8-22 på min verksamhet och jobbar sedan 2-9 på min examen, jag kan passa mycket på dagen och ha tid för min familj också. "

Richard Wing,

LLB

Behörighetskrav

För att vara berättigad till kursen måste du normalt ha:

  • En brittisk kandidatexamen på minst andra klass (2.2) eller motsvarande.
  • För studenter vars förkunskaper inte lärdes på engelska: IELTS 6,5 eller motsvarande (inte mindre än 6,0 i något element).

Vad händer om jag inte har akademiska kvalifikationer?

Vi uppmuntrar positivt och överväger ansökningar från dem med betydande erfarenhet av ledarskap (vanligtvis 5 år) som kan visa sin motivation att studera programmet. Vi kommer att be om ditt CV och referenser till stöd för din ansökan.

Program undervisas på:
Engelska

Se 48 fler kurser från Arden University »

Senast uppdaterad June 17, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Juli 2019
Okt 2019
Duration
18 - 60 månader
Deltid
Heltid
Pris
8,550 GBP
£ 8,550 (Storbritannien
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum