Kursöversikt

Innovation, risk och kvalitet är kärnämnena för att behärska en framgångsrik karriär inom operationshantering. Online MSc Data Analytics och Operations Management-programmet från Arden University kombinerar dessa två discipliner för att ge dig avancerade datahanteringsfunktioner som minimerar risken samtidigt som du maximerar kvaliteten.

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla din datahantering och ledningsförmåga tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du tar din organisation närmare sina innovativa mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.116497_GcwIUCko.jpeg

Kursmoduler

Data Design

Förstå hur man närmar sig data genom att ta itu med viktiga frågor om dina avsedda affärsresultat och välj den mest lämpliga datainsamlingsmetoden. Du kommer att lära dig att utforma implementeringsmetoder och implementera instrument och system för datainsamling för att uppnå värdefulla resultat.

Datahantering och beslutsfattande

Med tillgång till mer data än någonsin kan de som är utrustade för att hantera och tolka dessa data lägga till verkligt värde på arbetsplatsen. Inriktningen i denna modul är att lära sig hur man både tolkar data och fattar viktiga affärsbeslut som utformar en företags framtid.

Datavisualisering och tolkning

Få de avgörande datakunskaperna som ger företagen sin betydande konkurrensfördel genom att lära sig att presentera dessa data på ett allmänt engagerande sätt, vilket kan förstås av specialister och icke-specialister.

Verksamhet och Supply Chain Management

Betydelsen av verksamhetshantering växer med kundens krav, resursbrist och hållbarhetshänsyn. Lär dig hur du säkerställer att ingångar blir utdata som uppfyller dina prestationsmål och utvärderar hur det påverkar förmågan att leverera på dessa mål genom casestudier och interaktiva uppgifter som tilldelats i den här modulen.

Riskhantering och innovation

Denna modul kommer att utrusta dig med en grundning i två ämnen som går hand i hand - riskhantering och innovationsteori. Genom att tillämpa i praktiken inom teknikmiljön lär du dig att utvärdera förhållandet mellan risk och sätt att utnyttja det för att underlätta innovation. Du kommer att ta itu med de konsekvenser detta har för organisationskulturen och använda praktiska scenarier för att undersöka de olika effekterna på affärspraxis.

Kvalitetshantering

Denna modul kommer att uppmuntra din förståelse för kvalitetsproduktleverans med nyckelteorier. Du kommer att uppskatta kvalitet i både materiella och immateriella produkter, och den här modulen låter dig marknadsföra denna filosofi i din nuvarande eller framtida roll. Din introduktion till kvalitetshantering kommer att innehålla verktyg och system för att mäta kvalitet i en arbetssituation, och du kommer att lägga idéer i praktiken mot specifika affärsbehov.

Forskningsrojekt

Detta viktiga projekt ger dig chansen att undersöka ett valfritt område, relaterat till programtemat och utveckla dina kritiska förmågor. Du kommer att skapa ett forskningsförslag och välja mellan en vanlig avhandling eller en akademisk artikel och presentation. Då ska du tillämpa all din kunskap från programmet med möjlighet att koppla din forskning till dina faktiska arbetsbehov.

Vad våra studenter säger

116496_KHJBu2zM.png

" Att gå tillbaka till heltidsutbildning blev nästan omöjligt eftersom jag hade en familj, inteckning och alla andra störningar i det moderna familje livet. Skulle jag rekommendera Arden? Ja, det skulle jag ha. Det har givit mig syftet, självuppfyllelse, självförtroende och en potential att arbeta på mitt utvalda område. "

Martin Lithgow,

BA (Hons) Grafisk Design

Behörighetskrav

För att vara berättigad till kursen måste du normalt ha:

  • En brittisk kandidatexamen på minst andra klass (2.2) eller motsvarande.
  • För studenter vars förkunskaper inte lärdes på engelska: IELTS 6,5 eller motsvarande (inte mindre än 6,0 i något element).

Vad händer om jag inte har akademiska kvalifikationer?

Vi uppmuntrar positivt och överväger ansökningar från dem med betydande erfarenhet av ledarskap (vanligtvis 5 år) som kan visa sin motivation att studera programmet. Vi kommer att be om ditt CV och referenser till stöd för din ansökan.

Program undervisas på:
Engelska

Se 48 fler kurser från Arden University »

Senast uppdaterad June 18, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Juli 2019
Okt 2019
Duration
18 - 60 månader
Deltid
Heltid
Pris
8,550 GBP
£ 8,550 (Storbritannien
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum