MSc Corporate Financial Management

MSc Corporate Financial Management är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI) och riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla en djup specialkunskap och kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsekonomisk förvaltning, och i synnerhet vem som är ser fram emot att bedriva en karriär inom företags- eller affärsfinansiering.

Detta examen hjälper dig att utveckla en bred förståelse av de viktigaste begreppen inom finans, med ett strategiskt perspektiv. Det är idealiskt för dem som är intresserade av en framtida karriär inom bank, privatekonomi, företagsekonomi eller som revisor, och erbjuder en utmärkt grund för din karriär eller för vidare studier. Förutom att få en formell kvalifikation kommer du att bygga en kompetensportfölj som du kan visa för framtida arbetsgivare.

Du kommer att utveckla fördjupad kunskap om företagsekonomisk förvaltning genom att täcka en rad moduler inom styrning, socialt ansvar, riskhantering, bankreglering, företagsrapportering, finans och prestationshantering.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer.
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

Varaktighet

1 års heltid, 21 månader på deltid

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från The University of Law Business School Online »

Senast uppdaterad September 17, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
12 - 21 månader
Deltid
Heltid
Pris
8,500 GBP
September 2018: Online £ 8 500 (Storbritannien / EU / INT)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum