Förbättra dina karriärmöjligheter och ditt förtroende med kunskap från vår MSc Business med marknadsföring . Detta avancerade program kommer att utrusta dig med alla ämnesspecifika och överförbara färdigheter som krävs för att utvecklas i en privat, offentlig och ideell organisation.

Näringsliv och marknadsföring är både värdefulla kompetensområden i moderna affärsmiljöer, och vår MSc Business with Marketing kommer att förbereda dig för en ledande roll inom alla branscher.

Kandidater från detta program kommer att kunna visa en omfattande fördjupad kunskap om ledarskapsinteraktion och gruppbyggnad med specialiseringsområden, undersöka och bedöma forskningsmetoder och tekniska färdigheter och mer.

Under hela kursen kommer du också att utveckla ett antal avancerade kognitiva färdigheter, inklusive kritiskt tänkande, analys, datautvärdering och många fler.

Detta innovativa program kan du också specialisera på ett antal viktiga områden som intresserar dig, eller kan gynna din specifika karriärväg. Dessa inkluderar affärsstrategi, marknadsstrategi

Programmet ger dig också möjlighet att göra självständig forskning och skapa en 40-kredit Business and Management Research Report.

Lärande och bedömning

Introduktion

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, studeringsalternativ väljs och modulens tillgänglighet. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vår MSc Business med marknadsföringskurs innehåller både obligatoriska och valfria moduler, så du kan skräddarsy innehållet i din kurs för att bättre passa dina intressen och ambitioner.

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Bedömning för MSc Business med marknadsföring baseras på en kombination av skriftlig kurs och arbete på en avhandling eller ett enskilt projekt.

Du kan se dina nuvarande preliminära betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången för dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras. Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din masters kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell
  • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Efter framgångsrik slutförande av din MSc Business med en marknadsföring grad, kommer du att bli inbjuden att delta i en examen ceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Oavsett karriärmål du strävar efter, kommer denna MSc Business med marknadsföring att förbereda dig för en högre nivå i alla privata, offentliga och ideella organisationer.

De ämnesspecifika och överförbara färdigheter som du kommer att utveckla kommer att öka ditt självförtroende och göra det möjligt för dig att utvecklas i nästan vilken bransch som helst.

Ingångskrav

1. Academic Entry Route

För att tillgodose kraven för Academic Entry Route för vår MSc Business med marknadsföring program måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

  • En grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.

Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.5 eller motsvarande. Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

2. Öppna inmatningsväg

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska normerna ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår Open Entry Route.

För att uppfylla kraven på Open Entry Route för vårt MSc Business med marknadsföringsprogram måste du minst uppfylla följande kriterier:

  • Minst fem års högsta yrkeserfarenhet.
  • Engelska språkkunskaper bör ligga på en nivå som motsvarar IELTS (Academic) 6.5.
  • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Om du anmäler dig till vårt MSc Business med Marketing-program men bestämmer att online-inlärning inte är för dig, kommer vi att tillåta dig att dra tillbaka inom 21 dagar från det startdatum som anges i ditt erbjudandebrev. Om du har betalat en första insättning på framsidan får du full återbetalning.

Kosta

Våra avgifter är desamma för alla studenter, och vem som helst får 10% rabatt om de betalar den årliga kursen eller kursavgiften på framsidan. Om du är utländsk student ska du kontrollera om din regering ger ekonomiskt stöd till utlandsstudien.

Priserna ses över årligen. Vi förbehåller oss rätten att ändra kursavgifter för att reflektera inflationen och förändringar i tillgänglig högskolefinansiering. Om du betalar din studieavgift årligen i förskott, kommer studieavgiften inte att höjas före nästa årliga utbetalning.

Program undervisas på:
Engelska

Se 30 fler kurser från University of Essex Online »

Senast uppdaterad October 23, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
24 månader
Deltid
Pris
10,608 GBP
Alla kommer att få 10% rabatt om de betalar den årliga kursen eller kursavgiften på framsidan.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum