MBM Business Management

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Master of Business Management MBM

Vår Master of Business Management MBM erbjuder en avancerad examen som är utformad för att utrusta kandidater med en grundlig förståelse av moderna ledningskoncept och tekniker. Kursen utforskar en kärnuppsättning av begrepp och idéer om företag och företagsledning som utmanar dig att tillämpa din förståelse för kärnämnen och samtida frågor i företagsvärlden. Det kommer att förbereda dig för att möta utmaningarna med att leda och arbeta i olika organisationer, både inom Europa och internationellt. Du kommer att få förtroende för strategiska områden inklusive ekonomiskt beslutsfattande, ledarskap i praktiken och hantering av olika kulturer.

Varför studera ämnet?

Studera för ett företag Masters kvalifikation ger dig möjlighet att expandera din ämneskunskaper och bygga på de färdigheter du har fått under dina grundutbildning. Fördelarna sträcker sig bortom att förbättra din lönsamhet. Chefer i dagens kunskapsbaserade ekonomi måste vara anpassningsbara och flexibla med starka analytiska förmågor. Studien på masternivå kan förbereda dig för denna utmaning samt ge dig specialistkunskaper på områden som marknader, finanser, kunder och verksamheter.

Om du inte tidigare har studerat för en kandidatexamen i företag eller relaterade ämnen, kommer vår Master of Business Management-kurs att ge grund för en rad specialkarriärer inklusive marknadsföring, redovisning, projektledning och personalresurser.

Kandidater med en icke-ekonomisk kandidatexamen kommer att slutföra ett förkurs-självstudiepaket innan de börjar sin första nivå 7-modul. Läsmaterialet och handledaren hjälper dig att anpassa dig till utmaningen av doktorandstudiet och ge dig verktyg för att utveckla dina färdigheter i en ny riktning med självförtroende.

När kursen Master of Business Management påbörjas kommer du att genomföra ett introduktionsprogram innan du startar din första modul som gör att du kan bekanta dig med vår virtuella inlärningsplattform och förstå vad som kommer att förväntas av dig under dina onlinestudier.

Undervisningsmetoder och stil

Till skillnad från en traditionell universitetsmiljö utnyttjar vår online-masterkursutbildning en virtuell läromiljö. Systemet är utformat för att spåra och hantera inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel var du än befinner dig.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Studera utförs helt online och studieprogrammet passar ditt arbete och dina personliga åtaganden.

Du får stöd under hela ditt Master of Business Management-program av en dedikerad studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare.

Metoder för bedömning

Vår Master of Business Management-kurs inkluderar både obligatoriska och valfria moduler, så att du kan skräddarsy innehållet på din kurs för att närmare anpassa dina intressen och ambitioner. Vi använder en uppdragsbaserad metod för bedömning istället för tentamen. Bedömningen för Master of Business Management baseras på en kombination av skriftliga kurser och arbete på en avhandling eller ett enskilt projekt.

I slutet av dina studier kommer du att skicka in ett 3.500-4.500 forskningsförslag följt av en 13.000-15.000 ord Management Report.

Du kommer att kunna se dina nuvarande preliminära betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras. Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din masters kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen.
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell.
  • bedöma ditt arbete i hela modulen i stället för att vänta på slutet av årsexamen;
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare och
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier.

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väl etablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

När du har avslutat din Master of Business Management kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärdestinationer

En doktorsexamen är en stor prestation och värderas mycket av arbetsgivare. Nyligen undersökningar visar att högre examen är mer benägna att få jobb på professionell eller ledande nivå och mindre sannolikt att de är arbetslösa. För vissa jobb kan en doktorandkvalificering vara avgörande, för andra ger det en konkurrensfördel.

Eftersom företag söker företagsledare med de mest avancerade kompetenserna för att svara på förändringar i ekonomi och marknadsplats, kan en mastergrad i företagsledning och ledning ge dig den konkurrensfördel du behöver för att avancera till dessa högre nivåer.

Den specialistkunskap och förståelse du kommer att få kan öppna lönsamma karriärer inom affärsverksamhet, bank, försäkring, bokföring, finans, marknadsföring, försäljning, detaljhandel och personal. Du kommer också att vara väl rustad att starta egna företag eller arbeta som oberoende konsult i framtiden.

Ingångskrav

Vi har flexibla inträdeskrav som tittar på både din akademiska och arbetsbaserade erfarenhet samt din motivation att göra kursen. Det finns två inträdesvägar till vårt Master of Business Management-program:

1 - Academic Entry Route

För att uppfylla kraven för akademisk inträde för vårt Master of Business Management-program måste du ha följande kvalifikationer som minimum:

  • En grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.
  • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.5 eller motsvarande.
  • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

2 - Arbetsupplevelse Ingångsresa

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska kraven ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår arbetsresa.

För att tillfredsställa kraven på arbetsupplevelserna för arbetslivet för vårt MSc Business and Management-program måste du minst uppfylla följande kriterier:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet.
  • Engelska språkkunskaper bör ligga på en nivå som motsvarar IELTS 6.5.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

Betalningsalternativ

Våra avgifter är desamma för alla studenter, och vem som helst får 10% rabatt om de betalar den årliga kursen eller kursavgiften på framsidan. Många doktorander som är brittiska eller EU-medborgare som bor i England är också berättigade till ett statligt lånat lån.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Läs mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Läs mindre
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre