Read the Official Description

Gör effektiva eLearning utbildningsorganisationer; högre utbildning och gymnasieutbildning.

Programmet Micromasters på "e-Learning: skapa aktiviteter och innehåll för virtuellt lärande" den är baserad på den senaste forskningen inom området informationsteknologi - kommunikationsteknik (IKT) och dess tillämpning på inlärningsteorier.

Våra kurser är baserade på att du kan skapa nästan alla typer av innehåll e-Learning professionellt sätt, med hjälp av det senaste inom utbildningsteknologi och lägga till interaktiva element för att omvandla traditionella utbildningsprojekt i kurser effektiva och innovativa virtuellt lärande.

Tack vare vår pedagogiska modalitet kan få dina klasser när som helst och dela dina frågor och kunskap med vårt samhälle, i tillägg till detta få högskolepoäng för att stödja dina kunskaper, färdigheter och förmågor i utbildnings teknik som ger dig möjlighet att kvalificera sig för Masters i riktning och produktion av e-Learning erbjuds i virtuella läge i Galileo University (pionjär i Latinamerika virtuell undervisning) Registrera dig nu och på bara 21 veckor vet allt om de nya pedagogiska tekniker och metoder för att designa och utveckla material effektivt som tillåter dig att e-learning (e-learning) är berättigade till jobberbjudanden. Vänta inte längre och börja skapa interaktiva virtuella kurser som fångar uppmärksamheten hos eleverna.

Studenter som får de behörighets Micromasters kan ansöka om antagning till den virtuella Master i förvaltning och produktion i e-lärande och validering av programmets kurser Micromasters för 6 kurser det första året av den virtuella Mästaren totalt 18 högskolepoäng, och motsvarar 50% av den totala utlåningen under det första året.

Job Outlook

 • Särskilja en traditionell lärare utveckla innovativa lärresurser.
 • Få de kunskaper som krävs för att kvalificera sig för jobb relaterade till projektledning e-learning, exempel: teknik konsult för utbildning område koordinator.
 • Placera dig själv på en arbetsmarknad med hög efterfrågan på personal med erfarenhet av att skapa multimedia, design, utveckling och genomförande av utbildningsprocesser med hjälp av teknik.
 • Ge råd till e-learning.
 • Micromasters detta program kan du arbeta i olika roller virtuell inlärningsprocessen, såsom handledning, teknik konsult, utvecklare av multimediaresurser och lärare för en MOOC.

Vad lär du dig:

 • E-Learning konstruktion innovativa erfarenheter som stöds och berikas av användning av teknik, med fokus på studenternas lärande process.
 • Design och producera e-learning resurser professionellt.
 • Med web 2.0-verktyg för att skapa online-kurser och olika metoder och tekniker för att införa dessa resurser i din träning e-Learning.
 • Skapa dina egna interaktiva multimedia resurser för att stödja processen med utbildning eller virtuell träning i utbildningsinstitutioner och företag.
 • Använd de metoder och verktyg för att snabbt skapa innehåll (snabb inlärning) branschledande produktion av digitalt undervisningsinnehåll.
 • Applicera användningen av innovativa pedagogiska teknik i utbildningssammanhang, att skapa resurser och innehåll för att stödja klasser.

Detaljer Micromasters programmet

För att erhålla certifikat Micromasters
Du måste godkänna och få ett intyg kontrollerat varje kurs som integrerar detta program Micromasters.

Utliza sina meriter för att nå nästa nivå
Ta din professionella utveckling till nästa nivå; kredit för akademiska poäng som erhållits i programmets Micromasters "e-Learning: skapa aktiviteter och innehåll för virtuell undervisning" och fortsätta dina studier med Master i förvaltning och produktion i e-lärande som lärs ut i läget 100% virtuell Galileo University.

Tack vare de kurser som utgör läroplanen för denna Master (motsvarande 18 hp Akademiska) studenter som passerade 3 kurser Micromasters är upptagna till vårt akademiska program utan att ta inträdesprov och fortsätta sin online-utbildning från den andra halvan.

kurser

 • Lärande och Virtual Learning
  Design meningsfull inlärningserfarenheter orienterad virtuella lärmiljöer.
 • Emerging Web Technologies för virtuell undervisning
  Träffa nya teknologier e-Learning och web 2.0-verktyg fokuserar på att förbättra upplevelsen av virtuellt lärande.
 • Design och Multimedia Resource Development för Virtual Learning
  Skapa en enkel och lätt dina egna multimedieresurser och interaktivt lärande för framgångsrik e-learning formulär.
 • Final projektet "e-Learning"
  Projektet utmanar studenter intellektuellt och gör det möjligt att visa de kunskaper och färdigheter som förvärvats.
Program taught in:
Spansk
edX

See 107 more programs offered by edX »

Denna kurs är Online
Startdatum
Jan. 2020
Duration
12 - 24 veckor
Pris
800 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020