Filter
MBA
Centralamerika och Karibien Tempo: Alla

Sök bland MBA-program i Teknologistudier Nätbaserat i Centralamerika och Karibien 2019/2020

En Master of Business Administration är en examen som man kan ta efter avslutad kandidatexamen. Att ta en MBA är ofta ett smart val då den djupgående utbildning och erfarenhet man får inom området kan göra dig som utexaminerad mycket attraktiv för potentiella arbetsgivare.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Centralamerika är den centrala geografiska regionen av Amerika. Det är den sydligaste, isthmian delen av den nordamerikanska kontinenten, som ansluter till Sydamerika på sydost.

Kontakta skolor direkt Mest populära MBA-examina i Teknologistudier nätbaserade i Centralamerika och Karibien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Teknologistudier, Centralamerika och Karibien, Distansutbildning

IONISx

Lyssna på de strategiska utmaningarna för den digitala och globala omvandlingen av ekonomin, och utveckla en 360 ° vision om att företaget ska få höjd. ... [+]

Tjäna ledarskap för att påskynda din karriär eller lansera ditt affärsprojekt, med en Executive MBA fokuserad på innovation och business-tech.

VARFÖR ÄR DENNA MBA ISG EPITA ONLINE?

Denna Online MBA är för chefer och framtida chefer som vill konsolidera sina färdigheter, hävda sitt ledarskap eller driva sitt eget entreprenörsprojekt. Fullt tillgänglig online, det skapades för att möta dina förväntningar om utveckling, ambition, frihet och flexibilitet.

Hans program kondenserar det bästa av Executive MBA skapat gemensamt av ISG och EPITA skolor, rehabiliteras för att du ska följa honom i din egen takt, oavsett om du reser, på jobbet eller hemma, från din dator, tablett och på din smartphone.... [-]

Frankrike France Online Algeriet Algeriet online Belgien Belgien online Kanada Kanada online Republiken Kongo Kongo ROC (Brazzaville) online Elfenbenskusten Cote d'Ivoire Online Franska Guyana Franska Guyana online Franska Polynesien Franska Polynesien Online Gabon Gabon Online Libanon Libanon online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxemburg Luxemburg online Madagaskar Madagaskar Online Martinique (Fr.) Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Reunion (Fr.) Reunion Online Schweiz Schweiz Online  + 32 Mer
Öppen antagning
Franska
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska