Filter
MBA
Luxemburg Tempo: Alla

Se alla Masterprogram i företagsadministration i Teknologiförvaltning Nätbaserad i Luxemburg 2019

En Master of Business Administration är en specialiserad examen som kan ta mellan fem och sju år att ta. Många studenter bestämmer sig för att ta en MBA för att förbättra sina färdigheter inom områdena kritiskt tänkande, finans och ledarskap.

Det här utbildningsprogrammet är en perfekt blandning av teknik relaterade utbildning och förvaltning vetenskaper. Detta innebär att MBA i Technology Management läroplanen omfattar teknisk kunskap samt metoder verksamhet. Bortsett från att denna examen omfattar även IT och telekommunikation ledningsmetoder.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Luxemburg, officiellt Storhertigdömet Luxemburg, är en stat i västra Europa, gränsar till Belgien, Frankrike och Tyskland.

Kontakta skolor direkt Mest populära masterprogram i företagsadministration i Teknologiförvaltning Nätbaserad i Luxemburg 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Teknologiförvaltning, Luxemburg, Distansutbildning

Examina
Plats
Luxemburg
Tempo
IONISx

Lyssna på de strategiska utmaningarna för den digitala och globala omvandlingen av ekonomin, och utveckla en 360 ° vision om att företaget ska få höjd. ... [+]

Tjäna ledarskap för att påskynda din karriär eller lansera ditt affärsprojekt, med en Executive MBA fokuserad på innovation och business-tech.

VARFÖR ÄR DENNA MBA ISG EPITA ONLINE?

Denna Online MBA är för chefer och framtida chefer som vill konsolidera sina färdigheter, hävda sitt ledarskap eller driva sitt eget entreprenörsprojekt. Fullt tillgänglig online, det skapades för att möta dina förväntningar om utveckling, ambition, frihet och flexibilitet.

Hans program kondenserar det bästa av Executive MBA skapat gemensamt av ISG och EPITA skolor, rehabiliteras för att du ska följa honom i din egen takt, oavsett om du reser, på jobbet eller hemma, från din dator, tablett och på din smartphone.... [-]

Luxemburg Luxembourg Online
Öppen antagning
Franska
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska