27 Online MBA Program i Studier i ekonomi i Amerikas förenta stater for 2024

Online MBA Program i Studier i ekonomi i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det AACSB-ackrediterade Master of Business Taxation-programmet vid University of Minnesotas Carlson School of Management innehåller kurser som utvecklats specifikt för onlineutbildning. I ett av de främsta skatteprogrammen i landet får du den djupa tekniska kunskapen tillsammans med de problemlösnings-, forsknings- och analytiska färdigheter som krävs för att bli en banbrytande affärsrådgivare. Lär dig av instruktörer med erfarenhet från världens ledande skatteföretag och företag.

    • South Orange, Amerikas förenta stater

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom online-program som vår Master of Business Administration erbjuder vi en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och stöd från ett nära knyta samhälle som driver stora tankar.

    • Queens, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I Skatteverket MBA-programmet från St. John's Tobin College of Business kommer du att få tillämplig teoretisk och teknisk skattekännedom för att tolka komplexa skatteregler och förordningar.

    • Charlotte, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Master of Business Administration - Finanskoncentration

    • Scranton, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    En modern utbildning som ger ett djupt fokus på svårt att hitta ekonomiska färdigheter. Du kommer att studera en läroplan rotad till riget av jesuit traditionen. Förbered dig att leda: din karriär, ditt lag, ditt företag, på bara ett år.

    • Online USA

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Undersök riskerna och fördelarna med att investera på volatila marknader med en MBA-koncentration inom finans. Utexaminerad redo att tillämpa dina kunskaper i din organisation, oavsett bransch.

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    University of West Alabamas online Master of Business Administration kommer att förbereda dig för att avancera din karriär när du skärper dina färdigheter inom ett brett spektrum av grundläggande affärsämnen. Med flera programkoncentrationer kommer du att ta examen med specialutbildning inom ett område som passar dina karriärmål.

    • Davie, Amerikas förenta stater

    Heltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Master of Business Administration med en koncentration i redovisning är ett specialiserat program som ger studenterna en djupare förståelse för redovisningsprinciper, skatter och granskningsprocessen och tekniker, genom att använda dessa principer för att säkerställa att rätt strategier följs. Programmet är utformat för att möta relevanta arbetsmarknadskrav och öka studenternas anställningsmöjligheter.

    • Newark, Amerikas förenta stater

    Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Experientiella kurs i ekonomisk förvaltning, analys och rapportering förbereder dig att leda organisatorisk tillväxt inom företags-, investerings- och internationell finansiering.

    • Washington, Amerikas förenta stater
    • Gambia Online, Gambia

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Ett gemensamt initiativ med ICCI (Islamic Chamber of Commerce and Industry), en institution för organisationen av islamiskt samarbete, EUCLID MBA / IF är den gyllene standarden för omfattande forskarutbildning i islamisk finans, bank och global ekonomi.

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online-MBA i finansiell planering från Campbellsville University kommer att förse dig med ledarskapsförmåga för att säkerställa att både organisationer och individer fattar framåtblickande ekonomiska beslut för att säkerställa affärstillväxt. Programmet täcker ämnen som investeringsteori, pensionsplanering och riskhantering för att ge dig den bästa möjliga plattformen för att driva utvecklingsmöjligheter. Lär dig mer om programmet och ta din karriär inom ekonomisk prognos till nästa nivå.

    • Phoenix, AZ, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Master of Business Administration / Accounting programmet är utformat för att förbättra de ledarskap som eleverna behöver fungera effektivt inom en redovisning organisation.

    • Poughkeepsie, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Studerande i online Financial Management magisterexamen få omfattande exponering för de tre pelarna ekonomi och deras relationer. Genom Financial Management programmet kommer eleverna lära sig att tillämpa finansiella teorier för att framgångsrikt hantera och värdeföretag.

    • Utica, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    En av de få program i nationen som kombinerar management bedrägerier med företagsledning, vilket ger dig en mycket säljbar grad.

    • Potsdam, Amerikas förenta stater

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Clarkson University MBA-programmet Uppkallad till Honor Roll i USNews & World Report Top Online utbildning betyg.