22 Online MBA Program i Studier i ekonomi i Europa for 2024

Online MBA Program i Studier i ekonomi i Europa for 2024Filter
    • Online

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Letar du efter en karriär inom finans? Börja varje morgon med att läsa aktierapporter? Då är IU online Finance & Accounting MBA studieprogrammet för dig. Förvandla din passion till ett yrke genom att lära dig hur finansmarknaderna fungerar, grunderna för finansiering och investeringar och hur finanschefer navigerar i alla olika aspekter av finansvärlden. Studera online, var du än är och när som helst som passar dig.

    • City of Carlisle, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    MBA i finans och hållbarhetskvalificering ger en omfattande introduktion till området hållbar ekonomi med en analys av de sociala, etiska och styrande dimensionerna i olika finansiella tjänstesektorer och utvärderar relaterade initiativ från både privata och offentliga nytta perspektiv.

    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    London School of Business and Finance, i samarbete med International Telematic University UNINETTUNO, är stolta över att kunna erbjuda sitt internationellt erkända globala MBA-program online till de mest ambitiösa studenterna runt om i världen. Du kommer att uppnå främsta ledarskaps- och ledningsförmåga genom ett urval av 10 specialiseringar, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy din kurs för att passa dina professionella mål. Detta program förbereder dig för en möjlig roll som: projektledare; projektanalytiker; riskanalytiker.

    • Switzerland Online, Schweiz

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Delta i en övervägande professionellt inriktad utbildning som tar upp företagsfinansiering och den bredare hållbarhetsagendan för ansvarsfulla investeringar. Detta program är utformat för företagare och entreprenörer, såväl som individer från den offentliga sektorn, med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    MBA i Global Banking and Finance erbjuder kurser med avancerade koncept som relaterar till den finansiella organisationen, verksamheten och problemen i ekonomin i stort samtidigt som man betonar frågor om finansiell förvaltning i företag och finansinstitutioner. Detta program har utformats specifikt för att förbereda akademiker för chefspositioner inom företagsfinansiering, investeringsförvaltning och andra olika områden inom bank och finans.

    • Online

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online

    Heltid, Deltid

    6 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lyft din expertis med UeCampus MBA i redovisning och finans. Detta program är en skattkammare för blivande finansiella ledare och revisorer. Du kommer att fördjupas i en värld av avancerade finansiella teorier, redovisningspraxis och skattestrategier. Vår läroplan är skräddarsydd för att bygga upp ditt sinne i finansiellt beslutsfattande, företagsvärdering och investeringsförvaltning. UeCampus är din startplatta för att bli en nyckelfigur inom finanssektorn, utrustad för att navigera och leda i det snabbt föränderliga landskapet av global finans.

    • Prague, Tjeckien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    MBA i finthech

    • Madrid, Spanien
    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    14 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Denna MBA utbildar chefer på hög nivå som kan göra kreativa och verkliga beslut, för att möta de alltmer komplexa och förändrade utmaningarna. Särskild vikt läggs på företagets finansiella och redovisningsområde, inklusive ett ekonomiskt tillvägagångssätt som är specifikt för denna sektor.

    • Online
    • Valencia, Spanien

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rushford 100% online-accelererad MBA-program med inriktning på finans är utformad för akademiker och yrkesverksamma som vill fokusera på finansfunktionerna inom affärs- och företagsvärlden. Rushford erbjuder en självhastig inlärningsmiljö som bygger på den senaste tekniken för att föra studenter, lärare, mentorer och en mängd olika kunskaper som samlas in för en lärandeupplevelse i världsklass.

    • Online

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vill du bli expert på området finansiering och investeringar? Då erbjuder MBA i& finansredovisning vid IU dig ett brett utbud av inlärningsmöjligheter inom dessa områden. Det ger en djup förståelse för olika kapitalstrukturer, finansmarknader och andra relevanta områden för att kunna ta hänsyn till investeringar och nödvändig finansiering. Efter examen från IU, du kommer inte bara att vara expert på ekonomi utan du kommer också att kunna tillämpa dina förvärvade färdigheter inom förvaltningsområdet. Med IU kan du studera 100% online, på campus, eller växla mellan båda med vårt nya flexibla studiealternativ.

    • Zurich, Schweiz

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Master (MBA) i redovisning och ekonomisk förvaltning Utbildningen är idealisk för studenter som vill öka sitt kunnande och fokusera på förvaltning baserad på ekonomiavdelningen.

    • Madrid, Spanien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Blandad, Distansutbildning

    Spanska

    Skaffa den bästa redovisningskunskapen och bli CFO eller lönsamhetsmotorn för företaget som kan hantera de viktigaste affärsbesluten, strategierna, analysen, kommersiella och investeringsbanker och finansiella positioner inom de viktigaste företagen.

    • Linz, Österrike

    Deltid

    4 terminer

    Distansutbildning

    Tysk

    På masterprogrammet MBA - Insurance Management granskas risker ur olika perspektiv. Dessa avser främst försäkringsmarknader, försäkringsformer och försäkringsprodukter. På så sätt lär sig eleverna hur man bäddar in försäkringsbranschen i samhällsekonomin. Dessutom får studenterna en överblick över central innovation, digitalisering och framtida ämnen genom att härleda Industri 4.0 från försäkringsbranschen. Fokus ligger här främst på artificiell intelligens (AI) och Robotic Process Automation (RPA). Dessutom erbjuder denna distansutbildning magisterexamen fördjupad kunskap om de juridiska och reglerande grunderna inom försäkringsrätt. På så sätt hanteras den rättsliga grunden för försäkringsbolagens verksamhet samt de lagstadgade försäkringsbolagens tjänsteområde (sjukvårds-, pensions- och arbetslöshetsförsäkring).

    • Online

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Fokusera på nyckelprinciperna och utmaningarna för beslut om finansiell förvaltning, egenskaperna hos olika finansieringsformer och kopplingarna mellan organisationer, finansmarknaderna och finansstrategin.