MBA

University of Essex Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA

University of Essex Online

MBA

Denna MBA är en avancerad kvalifikation utformad för studenter med en entreprenörsanda som vill driva egen verksamhet, påskynda sin karriär eller avancera till en ledande roll. 2017-2018 Academic Year Offer: Vi har infört ett stipendium på £ 2.100 till denna MBA-kurs för alla studenter som ingår i läsåret 2017-2018.

Översikt

Utvecklat i samarbete med världsledande teamet på Essex Business School, kombinerar detta online MBA-program spetskompetens med undervisningsexpertis från branschledare. * Studenterna arbetar tillsammans med en mångsidig och professionell kohort, studerar ett brett spektrum av affärstema, förvaltningsteknik och ledarskapskvaliteter. Programmet omfattar ett brett utbud av innovativa moduler som täcker olika branschspecifika ämnen, inklusive entreprenörskap, ekonomi, affärsstrategi, hållbar verksamhet och många fler. Under dessa tankeväckande och utmanande moduler får studenterna möjlighet att utforska effekterna av internationalisering samtidigt som de får färdigheter att leda till allt mer krävande marknadsplatser. Programmet stöder och utvecklar också entreprenörsånden, så att varje elev kan bygga hållbara och robusta affärsmodeller.

Lärande och bedömning

Inledning Studier på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet. Alla våra kurser har en vägledande studieperiod som är en guide för hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, studeringsalternativ väljs och modulens tillgänglighet. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid. Alla våra online kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan. Undervisningsmetoder och stil De moduler du väljer att göra online som en del av detta program kommer att använda en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel. Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska. Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter. Bedömning För alla moduler du bedriver online antar vi ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning. Bedömning av MBA: s online-moduler baseras på en kombination av skriftlig kurs, diskussionsbidrag och reflekterande journalposter med tanke på de centrala inlärningsresultaten och deras tillämplighet för studenten. Din kurshandledare kommer att göra kraven och bedömningarna av varje modul klar för dig innan du börjar. Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering. Efter framgångsrikt slutförande av ditt MBA-program kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter, och vårt MBA-program är särskilt inriktat på karriärförbättring och utveckling. Denna kurs ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och ledarskapspotential med en blandning av branschspecifika och överförbara arbetsplatser. En MBA-kvalifikation är en utmärkt investering i din framtid, vilket ger dig de grundläggande affärs- och ledningsförmåga som krävs för att kunna hantera och leda i den dynamiska miljön i den moderna näringslivet.

Ingångskrav

1. Academic Entry Route För att tillfredsställa Akademiska Entry Route krav för vårt MBA-program måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

  • En 1: a, 2: 1 eller 2: 2 grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.
  • Minst tre års relevant yrkeserfarenhet.
  • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.5 eller motsvarande med en minsta komponentpoäng på 6,0.
  • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

2. Arbetsupplevelse Inträdesväg Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska kraven ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår arbetsresa. Om du är en icke-standardiserad sökande (som vanligen är en sökande som har en grundutbildning under en 2: 2-standard eller en sökande som inte har någon universitetsexamen alls) behöver vi minst fem års relevant ledarskapsupplevelse. Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet. 21-dagars pengarna tillbaka garantier Om du anmäler dig till vårt MBA-program men bestämmer att online-inlärning inte är för dig, kommer vi att tillåta dig att dra tillbaka inom 21 dagar efter det startdatum som anges på ditt erbjudandebrev. Om du har betalat en första insättning på framsidan får du full återbetalning. Betalningsalternativ Våra avgifter är desamma för alla studenter, och vem som helst får 10% rabatt om de betalar den årliga kursen eller kursavgiften på framsidan. Många doktorander som är brittiska eller EU-medborgare som bor i England är också berättigade till ett statligt lånat lån.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad April 15, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
24 månader
Deltid
Price
Pris
15,600 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Colchester, England
Startdatum: Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - UK Online
Startdatum: Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Colchester, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
Full kursavgift