Läs den officiella beskrivningen

Syftet med detta program är inte bara teknisk kunskap utan också förmedla att utbilda studenter i de färdigheter och attityder som behövs för att utföra ledande funktioner på högsta nivå, som kombinerar teori och praktik och underlättar lärande genom upplevelser, med För att få en överblick över näringslivet.

Cerem ger avancerad utbildning, upprätthålla en hög kvalitet genom en utmärkt team av lärare och handledare som är aktiva proffs och specialister inom respektive teknikområde. Mer än 175.000 elever har gått igenom skolan ackrediterade kvalitet, utmärkt och praktiska innehåll och träningssystem, som erbjuds i online-läge med hjälp av den senaste e-learning teknik.

Personer som den riktar

Master i Business Administration (MBA) är att entreprenörer och många människor känner företagsamma, innovativa och vill få en bred bild av näringslivet och en förståelse för de viktigaste områdena för företagsledning orienterad Shot Beslut. Det syftar också till att både akademiker som siktar på att bli chefer som personer med erfarenhet som vill utveckla sin karriär inom Management and Business Administration.

Metodik

Cerem ger avancerad utbildning, med de senaste e-lärande teknik och ett utmärkt team av lärare och handledare som är aktiva proffs specialiserade på respektive teknikområde. Vår online metodik skapar en miljö av aktiv, deltagande lärande och nästa, som kombinerar flexibilitet med online video, multimedia interaktivt innehåll, videor och seminariosde stöd. Interaktivitet av studenter med lärare och andra studenter, stöd och personlig uppföljning cerem gör ett bra val för din träning.

Virtual Campus
För att ge skolprogrammen mer interaktivitet och förbättra servicen till studenterna har införlivats i vår metodik de senaste tekniska hjälpmedel. Vitalisering av programinnehåll, tester och samråd som hålls över campus bedömning.

Studio
Den läromedel har en tydlig och konsekvent formulering. Det är interaktivt och dess studie kompletteras av seminarier och videokonferenser. Fallstudier är hämtade från området för konsult-och företagsledning, så att du kan göra det mesta av praktiken möjligt.

Instruktioner
Kurserna tillhandahålls av Virtual Campus och stöd med telefon och live-konsultationer. Du kan kontakta handledare via e-post, telefon och personligen (gå till huvudkontoret för skolan).

Föredrag stöd
Online-utbildning kompletteras med stödseminarier, undervisas av lärare från varje område av studier i en av byggnaderna på skolan. Detta gör att du kommer att vara i fysisk kontakt med lärare och andra studenter, som hjälper i inlärningsprocessen.

Videokonferens

  • direkt deltagande av studenter via chatt, ljud och video.
  • Case Studies Group.
  • Pizzarra.
  • Överföra filer i realtid.

Mentorskap service


Skolan har en rådgivningstjänst för att hjälpa eleverna att tillämpa det område av sin verksamhet kunskap och färdigheter. För att göra detta, när programmet har slutförts kan du fortsätta konsultlärare i 6 månader för att hjälpa dig i den praktiska tillämpningen av förvärvade kunskaper.

Academic informationen

Varaktighet
Den planerade löptid på 12 månader. Men du kan expandera fritt till 6 månader. Du kan också minska längden. Master of Management and Business Administration (MBA) är en motsvarighet till 800 undervisningstimmar.

Utvärdering
För att erhålla magisterexamen cerem engagemang för kontinuerlig utvärdering.

Finansiering
Skola direkt finansiera anstånd med betalning av sina program utan inblandning av banker. Kan göras Betalningen i månatliga avbetalningar. Vår erfarenhet och det stora antalet remisser och alumner, i kombination med effektivitet och smidighet tillämpas på tjänster och utbildningsmetoder, gör att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser med bra värde.

Bidrag och subventionerad träning
Programmet finansieras av Europeiska socialfonden. Om du vill veta det belopp som ditt företag har att spendera på subventionerad träning kan kontakta vår avdelning för information och antagning.

Lediga

Att arbetslivet vår alumn
Rollen för avdelningen för sysselsättning Exchange cerem är att erbjuda studenterna en öppen dörr till nya karriärmöjligheter och göra tillgänglig för de sökande förberett företagen att implementera de kunskaper som förvärvats.

Samverkande företag
Skolan har utmärkta relationer med många företag som ber väl-utbildad personal. Under hela vår mer än 35 år, har tusentals företag som anförtrotts oss ber väl förberedda yrkesprofiler inom den finansiella, redovisning, Labor, Human Resources, yrkesrisker, Kvalitet, Miljö, sociala nätverk, Community Manager, Online Marketing , Digital kommunikation, marknadsföring, försäljning, förvaltning och företagsekonomi. Både nuvarande och tidigare studenter kan få fri tillgång till våra tjänster:

  • Välj från Business: Ange en del av urvalsprocessen ut av olika företag inom institutionen för jobbet.
  • Råd: Räkna med personlig rådgivning om Jobbsökning tekniker.
  • Information: Information om läget på arbetsmarknaden och professionella och studievägledning.

Skicka oss din CV


När inskrivna widget begäran av er, kommer att ingå i jobbet i skolan gratis.

Program undervisas på:
Spansk

Se 5 fler kurser från CEREM »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum